Cьогодні розповідь і перегляд для вас про одну свою колись розпочату і потім закинуту в дальній кут шухляди, переробку.
Але дотримуючись свого принципу життєвого, модель нарешті добудував і поставив на віртуальну полицю
Багато писати не буду, але коли я для себе пропоную якусь модель, хоча б один представник якоїсь модіфікації, намагаюсь знайти унікальне і в якомусь сенсі , не звичне зроблене для видатної або значимої особи, авто. Ось і з цією першою відсутньої до колєкціі першої серії 250 Кабріолета , обрав авто виготовлене для італійського актора і аристократа, принца Алессандро "Дадо" Русполі . Потрібну інформацію можна прочитати по ссилкі :ТИЦЬ Модель являється уособленням з виготовленого колись прототипу, відлите Ігорем з Харкова, і вже доопрацьоване з смоляної відливки до відповідного стану. Колеса трохи не відповідні, бо за ними і була запара, так як колеса це являється основним гальмом в переробці деяких рідких екземплярів, а тут гайки не відповідають дійсності. Але зняти і замінити їх не зміг, а зломати не ризикнув
Прототип:

FERRARI 250 GT Cabriolet Series 1 # 0789 GT 1958

Подобається мені 250 з таким варіантом задніх фонарів 
гарна моделька вийшла