Долгожитель
Долгожитель
james_bond_ писав:печально что такие вещи (модели) существуют в одном экземпляре, вот бы Вы киты еще делали!

Чого в одному ? Остання показана в шести. Просто будуть інші варіанти (серійні номери) а там колір, двері, і всілякі фітьки мітьки різні, тож у кожного може бути ексклюзив.
Ігор напиши людям які варіанти можеш з цієї болванки зліпити. І доречі решітка то гарна вийшла але вже кортить побачити те куди ти її поставиш.
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • Подякували: 3 рази
  • james_bond_ писав:печально что такие вещи (модели) существуют в одном экземпляре, вот бы Вы киты еще делали!

Для китів, цього дуже і дуже замало, нажаль. :sorry:
    Да і помітив, що для китів я не пристасован, є інші, хто до цього создан :roll:
    І взагалі, уся ця комерція, дуже і дуже мені не подобається. Коли робив тільки для себе, якесь прагнення було і наснага, а тепер тільки одні емоціі і при тому не завжди приємні :crazy:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • streetst писав:
    james_bond_ писав:печально что такие вещи (модели) существуют в одном экземпляре, вот бы Вы киты еще делали!

Чого в одному ? Остання показана в шести. Просто будуть інші варіанти (серійні номери) а там колір, двері, і всілякі фітьки мітьки різні, тож у кожного може бути ексклюзив.
    Ігор напиши людям які варіанти можеш з цієї болванки зліпити. І доречі решітка то гарна вийшла але вже кортить побачити те куди ти її поставиш.

Воно то так, але з кольором, питання таке і не вирішене. Тому все підвисло на пів дорозі, і коли буде вирішено, невідомо 8)
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Опа, що ти там вже надумав ? А як же блакитна ? Чи ти там вже якусь не відповідність знайшов ?
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • streetst писав:Опа, що ти там вже надумав ? А як же блакитна ? Чи ти там вже якусь не відповідність знайшов ?

Вона геть інша )
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Бульйо так....... :cry:

ЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • З всього цього , що показав на фото вище( ах да, ще колеса додались у процесі роботи) потрібно було щось зробити , щоб те що вийшо було схоже на прототип.
    Про прототип: Багато писати не буду, це не моя стихія і не моє уподобання. Але сказати таки щось потрібно, бо що роблю, тім переймаюсь, інакше ніяк не можна. Це авто, можно з повною впевненістю назвати концептуальной розробкой у классі Formula -1 побудованой на базі агрегатів Ferrari 312 F1 1967 і названа була Sigma GP. Підштовхнуло на це FIA яка у кінці 60-их стала приделяти увагу питанням безпеки на перегонах. Праця над Sigma GP розпочалася у 1968 році спільно створеною командою під кирівницьтвом шеф-редактора журнала Automobile Revue Роберта Брауншвейга, Серджио Пінінфарини и Ернста Фіали з Берлінського Технічного Універсітету, приступили до досліджень з метою яких було створення прототипа специфічного автомобіля. Основна ідея була в тому щоб зробити перегони на Формулі -1 більш безопасними з використанням деформуючих конструкцій поглинаючих удар, предохранючи гонщика від травм, пожарів і таке інше. В процессі також були задієні таки як фізік Міхаель Хендерсон та автожурналіст, гонщик і інженер Pirells Поль Фрер. Також цей проек підтримав і сам Комендаторе, надавши в якості агрегату свій формульний автомобіль.Ім,я Сігма, було дано не даремно, бо Пінінфаріна вже займалась схожими проєктами в дослідах на безпеці , і навіть був побудован Sigma safe car -cедан з прочною капсулою-кокпітом з деформуючими панелями.
    У конструкціі було багато використано інновацій , як указав я вже вище, це максімально жорсткий каркас -хребет в районі кокпіта і більш м,який у передній частині , бокові понтони також були закреплені а колеса не виходили за їх межі в цілях безпеки і запобігання серйозних зіткнень. Задне антикрило, було установлено на незвичному місці відразу за пілотом( їх тоді почали тільки установлювати на гонки і тому форма і місце їх розташування ще час від часу відрізнялось у різних команд). Ще відмінністю особливою була конструкція за задніми колесами, яка поглинала удари і наїзди задніх машин. Були пристосовані жароміцні баки, автоматична двоконтурна система пожарогасіння. Також концепція безпеки , реалізована у цьому проекті передбачувала сім(?) нових ременів безпеки з натяжувачами і кріплення шолому до каркасу безпеки( далекий аналог сучасної сістеми HANS - системи захисту шиї і голови). Пізніше автомобіль получив ще складну рульову колонку, продубльовану тормозну систему, автоматичний інерційний вимикач електрики, посилені паливні магистралі з автоматичними блокуючими клапанами, і пожаробезпечними заправними горловинами авіаційного типу..... :%) Фуф, устав вже писати ,скільки і усього було випробувано за ради безпеки і що потім було застосовано до використання у майбутньому.
    Було це авто виставлено на Женєвському автосалоні 1969 році і викликало справжній фурор і навій було дано прізвище " Автомобіль майбутнього" .Після презентаціі машини широкій публиці деякі пілоти не сприйняли цю розробку. Але то таке, ми багато на що з першого погляду не звертаємо уваги і навіть не сприймаємо, але те що ідеї Сигми з часом спасли багато життів, ніхто вже не заперечуватиме......

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Оце так тебе й пройняло! :shock:
    Напевно, шо найдовший вступ перед показом.
    Давай, показуй вже!!!! :Bravo:
    Игорь а что это за желтый донор? Самопил или какая-то полуготовая модель перепиленная с чего-то там?
  • Вітаю усіх!
    І вибачаюсь за довгу паузу) Різко закортіло мені зануриться у зелень своєї садиби збіжавши від жари... Там в мене зв,язку в інеті на жаль нема, а от работи ,яка не потребує зволікань, багато. До того ж і ходьби пішки яких небудь пів часа від квартири.
    Відповідаю на запитання Кості: це така собі не то модель не то напівіграшка якогось там Mercuri Special . Але яка вона там була від самого початку .я не знаю, в мене було тільки те що мені запропонували + мотор і колеса.
    Я ж вирішив( нехай мене вибачить замовник) що вона таки буде гармонічніше виглядати у першому своєму вигляді ніш та що зараз. І хоча різниця не велика, але вона таки є і не тільки у кольорі а ще і виконанням антикрила. Ну так мені підсказали мої естетствуючі мозгові таргани :D
    І як фішку, вирішив добавити ще шолом гонщика закреплений як і відповідно до прототипу до каркасу безпеки :OO: ......

FERRARI Sigma Grand Prix

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”