cool6691 писав:но нормальную фотку двигателя ты можешь показать?

Де ?G.Green писав:салон , мішаніна 355 з 348-ої.
Ігоре ти в Загато "вдарився" ? Не стандартна їх машина та все ж цікава. І гарно вийшло 
cool6691 писав:но нормальную фотку двигателя ты можешь показать?

Де ?G.Green писав:салон , мішаніна 355 з 348-ої.
Ігоре ти в Загато "вдарився" ? Не стандартна їх машина та все ж цікава. І гарно вийшло 
cool6691 писав:повар, ладно, рецепты держи при себе))
но нормальную фотку двигателя ты можешь показать?
интересно же, а по этим его практически не видно

Я вже не один раз писав що мене ці потроха мало цікавлять. Поперше я там не дуже розуміюсь що до чого( тільки поверхнево) а по друге, образ тим більше для цього масштабу, це набагато важливіше. До того ж на полиці, нічого цього видно не буде

Востаннє редагувалось 17 вересня 2019, 20:56 користувачем G.Green, всього редагувалось 3 разів.
streetst писав:Де ?G.Green писав:салон , мішаніна 355 з 348-ої.Ігоре ти в Загато "вдарився" ? Не стандартна їх машина та все ж цікава. І гарно вийшло
Але всьому свій час 
Тим не меньш будите мати уявлення ,як іноді приходиться поступати щоб іі руки почухати і себе заняти.
Я не скажу що це сама одіозна і складна робота що робив, ні, але вона сама свіжа і ніде ще не фігуріровала. А то помітив, що таки вертатися до минулого, мені не завжди хочеться, і жувати те що колись було проковтнуто і часу теж свого жаль, бо воно на інші речі може буди використано замість цього . Да і до того ж це мої спогади і мої переживання, кому воно ще потрібно , навіть не знаю.

Востаннє редагувалось 31 грудня 2018, 17:31 користувачем G.Green, всього редагувалось 2 разів.
Зачет 
laspi писав:Ух ты , это же заменитая скоростная хлебопечка![]()

Красавец!

kubik писав:Завораживающая работа!Красавец!
![]()
П.С. Хочу спросить по применяемому металлу и чем склеивал ?

laspi писав:Ух ты , это же заменитая скоростная хлебопечкаЗачет