Долгожитель
Долгожитель
cool6691 писав:но нормальную фотку двигателя ты можешь показать?

:D
Зображення
G.Green писав:салон , мішаніна 355 з 348-ої.
Де ? :pardon: Ігоре ти в Загато "вдарився" ? Не стандартна їх машина та все ж цікава. І гарно вийшло :good:
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • Подякували: 2 рази
  • cool6691 писав:повар, ладно, рецепты держи при себе))
    но нормальную фотку двигателя ты можешь показать?
    интересно же, а по этим его практически не видно :pardon:

Ну що ж тримай коли є така зацікавленість :D

Зображення

А якщо серйозно то не гадаєш лі ти що я буду його відтворювати до усіх подробиць, тільки те що видно і відтворив. Так що усяких там фінтіклюшек, немає :pardon: Я вже не один раз писав що мене ці потроха мало цікавлять. Поперше я там не дуже розуміюсь що до чого( тільки поверхнево) а по друге, образ тим більше для цього масштабу, це набагато важливіше. До того ж на полиці, нічого цього видно не буде :unknown:
    От дивись, усе примітивно заодно і салон, щоб і про нього запити не надходили. :crazy:

ЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • streetst писав:
    G.Green писав:салон , мішаніна 355 з 348-ої.
    Де ? :pardon: Ігоре ти в Загато "вдарився" ? Не стандартна їх машина та все ж цікава. І гарно вийшло :good:

Салон аскетичний і показувати сильно нема чого. Коли є що показати, я показую, а тут усе до болі просто і звичайно. :wink:
    А Загато полюбляю, все мрію про 250 TDF та що для Галуцці :roll: Але всьому свій час :wink:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Усім добридень!!!
    Так як у мене сьогодні спілкувально-ліричний день, перед тим як відзніму і покажу саму модель, хочу вас трішки погрузити в сам процесс її перевтілення.
    Потрібно визнати, що може це перевтілення комусь буде здаватись недоцільним,або навіть бредовим, так як така модель зовсім не рідкість, і її багато хто виконував як і серед іменитих брендів, до навіть журналки ,хоча і не та що виходила у нас. Але мене у данному випадку це мало цікавило, я скоріше хотів просто додати собі "гемору" і відтворити з того що мав у своєму арсеналі. До того ж це так для мене звично і так мені притаманно, робити щось геть інше від не коштовного донора і бюджет доречі це економить до того ж. Що і як робив, намагався трішки зафіксувати( може ще хоча б один "больний" знайдеться щоб це повторити) хоча наврядше таке збудеться, я в цьому один на весь світ, і це моє усе. :D Тим не меньш будите мати уявлення ,як іноді приходиться поступати щоб іі руки почухати і себе заняти. :roll: Я не скажу що це сама одіозна і складна робота що робив, ні, але вона сама свіжа і ніде ще не фігуріровала. А то помітив, що таки вертатися до минулого, мені не завжди хочеться, і жувати те що колись було проковтнуто і часу теж свого жаль, бо воно на інші речі може буди використано замість цього . Да і до того ж це мої спогади і мої переживання, кому воно ще потрібно , навіть не знаю.
    Ну все, досить цієї лірики, краще один раз побачити ,чим тищу раз почути :D

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Ух ты , это же заменитая скоростная хлебопечка :twisted: Зачет =@
    laspi писав:Ух ты , это же заменитая скоростная хлебопечка :twisted:

Зображення

хотя, таки пиццу нужно делать)
    Долгожитель
    Долгожитель
    Завораживающая работа! =@ Красавец! :good: :Bravo:
    П.С. Хочу спросить по применяемому металлу и чем склеивал ?
    мой гараж народных автомобилей
    С Уважением Александр !
    Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
    Долгожитель
    Долгожитель
    Ну по фото скорее не пицца, а французкие багеты... или итальянские :pardon:
  • kubik писав:Завораживающая работа! =@ Красавец! :good: :Bravo:
    П.С. Хочу спросить по применяемому металлу и чем склеивал ?

Алюміній, що тіло що дзеркала. Склеював раніше показаним "Моментом-метал" :wink:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • laspi писав:Ух ты , это же заменитая скоростная хлебопечка :twisted: Зачет =@

Звісно вона)) Це ж не загадка була. ЇЇ не сплутаєш ні з чим до того ж вона одна у своєму роді, хоча таки змінювалась час від часу деталями. :roll:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”