Та я взагалі не курю, тож довелось замовляти декалі.streetst писав:Богдане ти де стільки пачок від цигарок надибав ? Гарно вийшло

Дякую!ERDOGAN писав:Дійсно гарно виглядать ці моделі з "табачкой" Де б і собі надибати такі декалі, та ще б і за не дуже великі кошти А то вкотре дивлюся на свої Ferrari і якісь сумні вони
Наступним кроком, теж планую свої чемпиінські Феррарьки затабачити.
Благодарю, Александр!kubik писав:МолодчинаХорошо получилось!
Ні, не ebay. На РЦ є дуже класний дядько, якому я замовив декалі. Довелось лише перелопатити тонни фоток, та погратися з лінійкою та штанген-циркулем аби підібрати правильні розміри. А по грошам, в порівнянні з тим же ebay, вийшло взагалі копійки.hatchet писав:затабачені маки просто
до речі, приєднуюсь до думок ERDOGAN'а, теж до придбав би "тютюнові" декалі
ebay?
Напишу еще один очерк и покажу еще одну [s]прокуренную[/s] протабаченную модельку.

Хорошо получилось!

. Сам не палив ніколи, але не розумію заборони декальок на моделях. Хонда вийшла впізнаваною, ну і опис сезону - цікавий, люблю почитати таке.
А чем тебе Венгрия не такая? У меня очень мало фоток с той гонки. Я просто ориентировался по углу атаки заднего крыла - он выставлен явно для медленной трассы... Ну если до Британии, тогда пусть это будет Гран-При Детройта (для Канады угол атаки все же великоват)