Так, але різниця не така вже й велика, втім, як і відмінностіDSO67 писав:Обидві достойні моделі,хоча по ціні виграє "Хонгвелл"
Само плывёт в руки только то, что не тонет.
Якщо вже зайшла мова про ціну, то запропоную для порівняння дві бюджетні моделі:
New Mini Cooper від BBURAGO (ще Italy) та New Mini Cooper S від WELLY.
Ось вони, обидва претенденти: жовтий - Welly, червоний - Bburago.

Щодо моделей - деталізація приблизно на однаковому рівні (окрім загальновідомих "страшних" колес на BBurago
). BBurago помітно більший за розмірами, ніж Welly. Порівння з відповідними розмірами реального автомобіля ще не проводив, але до цих "товарищів" маю ще New Mini Cooper S Cabrio від New Ray, то по розмірам він один в один із Welly, та що, думаю, в масштаб "не попадає" саме Bburago. Дякую за перегляд та коментарі.
New Mini Cooper від BBURAGO (ще Italy) та New Mini Cooper S від WELLY.
Ось вони, обидва претенденти: жовтий - Welly, червоний - Bburago.
Щодо моделей - деталізація приблизно на однаковому рівні (окрім загальновідомих "страшних" колес на BBurago
speedy6
... є ще один виробник "Мініка-С":-YatMing: це там де прапорцями дахи розмальовані. Виглядає достойно!
speedy6
непогані обидві, але як на мене виграє Хонгвелл./напевне тому,що я його збираю всього...
/.
... є ще один виробник "Мініка-С":-YatMing: це там де прапорцями дахи розмальовані. Виглядає достойно!
speedy6
непогані обидві, але як на мене виграє Хонгвелл./напевне тому,що я його збираю всього...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Имхо, но тут явно победитель карамбовский. Диски лучше проработаны, фары тоже, противотуманки (или кто они там?) отдельной деталькой, зеркала не "срослись" с кузовом и салончик цветной)
Пишатиметься народ своїми синами.
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
А еще антенка, люк в крыше, двухцветные задние фары, дверные карты в салоне...Kuresh2008 писав:Диски лучше проработаны, фары тоже, противотуманки (или кто они там?) отдельной деталькой, зеркала не "срослись" с кузовом и салончик цветной)
Правда, при взгляде сбоку видно, что у белого какая-то дополнительная выштамповка по борту, типа молдинга, но некрашеного. У Карарамовского борта "чистые". Разные модификации?
AJS
сдаётся мне, "новая" какая-то перекошенная? уж больно узкая крыша и капот вздутый... не?
сдаётся мне, "новая" какая-то перекошенная? уж больно узкая крыша и капот вздутый... не?
Two Beer or not two Beer? William shakes Beer.
Thunderbird від Yat Ming 1954-55 років, а New Ray - 1956 року.
Основні відмінності 1956 року - вентиляційні дверцята на передніх
крилах, запасне колесо ззовні у кофрі та прозорі аеродинамічні
"крильця" на рамі лобового скла. З останнім на обох моделях
наплутали - у моделі 1955 року є, 1956 немає. Повинно бути
навпаки.
Основні відмінності 1956 року - вентиляційні дверцята на передніх
крилах, запасне колесо ззовні у кофрі та прозорі аеродинамічні
"крильця" на рамі лобового скла. З останнім на обох моделях
наплутали - у моделі 1955 року є, 1956 немає. Повинно бути
навпаки.