Візитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=5294
Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його гарячих жилах
Козацька кров пульсує і гуде!
Этот КрАЗ Был в Киевской бригаде МНС В/Ч Д-0040 Инженерная рота (уже расформировали), в 2001 был на марше. У ново испекшихся водителей-салобонов проверяли искусство вождения. Учился на Камаз 4310, а посадили за руль этого зверя. Очень неожиданно увидеть эту машину через столько лет! Спасибо..
Пишатиметься народ своїми синами.
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
СЛАВА УКРАЇНІ!
Визитка
Форум українських колекціонерів
Мои продажи:
OLX,Skylots,Куплю запчасти,Продажа з/ч
Визитка
Форум українських колекціонерів
Мои продажи:
OLX,Skylots,Куплю запчасти,Продажа з/ч
Фото с ФБ странички МОУ

— Где находится вторая скорость?
— В машине.
— А поконкретнее?
— Между первой и третьей! - х/ф "Большая прогулка"
— В машине.
— А поконкретнее?
Фото позиционируется как "95-я аэромобильная бригада"

— В машине.
— А поконкретнее?
— В машине.
— А поконкретнее?
Фото с ФБ странички Виктора Муженко

— В машине.
— А поконкретнее?
— В машине.
— А поконкретнее?
[justify]Пропоную Вашій увазі тему, яка мене зацікавила ще задовго до початку бойових дій на сході України. Одного разу я прочитав статтю у "Популярній механіці" про так звану "Війну Тойот", у якій вирішальну роль відіграли власне пікапи марки Тойота. Близько 400 таких пікапів на допомогу Чаду направила Франція. Автомобілі устатковували різноманітним озброєнням і частково піддавали бронюванню. Тоді мене вразила сама ідея переобладнання цивільного авто під бойові потреби.
Пізніше я також прочитав іншу статтю у тій же ж "Популярній механіці" про шушпанцери - броньовані трактори, які ефективно або, скоріш, ефектно використовували у якості заміни танкам як у період Першої, так і період Другої світових воєн і не лише у Радянському Союзі.
З цими статтями можна ознайомитися детальніше тут тут і тут. А детальніше почитати про "Війну Тойот" - тут.
В той час мені видавалася дещо сумнівною ефективність використання напівсамопальних агрегатів на полі бою. З іншої сторони, сама думка про можливість їхньої близької появи в Україні - взагалі була ледь не несенітнецею. Нажаль війна таки прийшла у наш край. Чи не від початку так званої АТО, я стежив за новинами у різних групах і відбирав фотографії українських бойових тачанок або, як їх ще називають, технічок. Зрештою, я збирав фотографії не лише броньованих цивільних автомобілів, але й усіх автомобілів, які зазнавали видимого зовнішнього "рестайлингу".
Тут я пропоную Вам ознайомитися з підбіркою кількох фотографій, а також буду вельми вдячний за підтримку теми. Ласкаво запрошую усіх бажаючих викладати фото українських тачанок, а також оповіді про них. Буду також щиро вдячний за ідентифікацію автомобілів, які послужили базою для створення тачанки.[/justify]

Пізніше я також прочитав іншу статтю у тій же ж "Популярній механіці" про шушпанцери - броньовані трактори, які ефективно або, скоріш, ефектно використовували у якості заміни танкам як у період Першої, так і період Другої світових воєн і не лише у Радянському Союзі.
З цими статтями можна ознайомитися детальніше тут тут і тут. А детальніше почитати про "Війну Тойот" - тут.
В той час мені видавалася дещо сумнівною ефективність використання напівсамопальних агрегатів на полі бою. З іншої сторони, сама думка про можливість їхньої близької появи в Україні - взагалі була ледь не несенітнецею. Нажаль війна таки прийшла у наш край. Чи не від початку так званої АТО, я стежив за новинами у різних групах і відбирав фотографії українських бойових тачанок або, як їх ще називають, технічок. Зрештою, я збирав фотографії не лише броньованих цивільних автомобілів, але й усіх автомобілів, які зазнавали видимого зовнішнього "рестайлингу".
Тут я пропоную Вам ознайомитися з підбіркою кількох фотографій, а також буду вельми вдячний за підтримку теми. Ласкаво запрошую усіх бажаючих викладати фото українських тачанок, а також оповіді про них. Буду також щиро вдячний за ідентифікацію автомобілів, які послужили базою для створення тачанки.[/justify]

Я не зрозумів пропозиції. Ви хочете обговорювати тут виключно шушпанцери? Але в цій темі ми викладуємо фото всієї колісної військової техніки.
Оце взагалі фотошоп. WAAAGH! - це слово з компютерної гри Warhammer - [url]https://ru.wikipedia.org/wiki/Орки_(Warhammer_40,000)#WAAAGH.21[/url]
Насправді цей Камаз був таким.

Зараз багато фейків і фотожаб, варто зважати на це.
Оце взагалі фотошоп. WAAAGH! - це слово з компютерної гри Warhammer - [url]https://ru.wikipedia.org/wiki/Орки_(Warhammer_40,000)#WAAAGH.21[/url]
Насправді цей Камаз був таким.

Зараз багато фейків і фотожаб, варто зважати на це.

Востаннє редагувалось 10 серпня 2015, 19:24 користувачем Talladega, всього редагувалось 2 разів.
Візитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=5294
Talladega писав:Я не зрозумів пропозиції. Ви хочете обговорювати тут виключно шушпанцери?...
Изначально автор создал отдельную тему, но т.к. данная тема уже существовала, было принято перенести сюда. А то сейчас начнется - отдельно колесная, отдельно... без колесная
Итак тут уже и гусеничная техника, пусть уж лучше все в одной теме.А вот фотошоп тут ненужен!