ой что сейчас будет,когда люди увидят линк...

Неопытный писав:ioan писав:У продавца kuprod - 115
Товарищ держит нос по ветру. Теперь не "купить сейчас" а аукционы )))
- повертаю даний лот на Аукро за тією самою ціною - 115грн (більше ця китайчатина не коштує) - але із суттєвими змінами в правилах торгів. Я прибрав "купити зараз", помінявши формат на аукціон - тому що я не продаю те, чого не маю. Отже - увага - на цей лот не треба робити ставку, всі зроблені ставки буду відміняти - я не торгую повітрям. Даний лот призначений для визначення кількості бажаючих придбати даний випуск АНС. На момент виставлення даного лота Таврій в наявності немає, всі наявні уже куплені - тому даний лот тільки під замовлення. Зробити замовлення ви можете, написавши у "Задати питання продавцю". Заявки на даний випуск збираю три дні. Ремарка для поціновувачів правил торгів на Аукро - я знаю, що даний лот порушує правила Аукро, але продавати повітря з оформленням по правилах не збираюсь - тому спершу збираю заявки, і тоді шукаю спосіб їх задовольнити.

streetst писав:Неопытный писав:ioan писав:У продавца kuprod - 115
Товарищ держит нос по ветру. Теперь не "купить сейчас" а аукционы )))
Ну взагалі там припис внизу є:
За чисельними зверненнями- повертаю даний лот на Аукро за тією самою ціною - 115грн (більше ця китайчатина не коштує) - але із суттєвими змінами в правилах торгів. Я прибрав "купити зараз", помінявши формат на аукціон - тому що я не продаю те, чого не маю. Отже - увага - на цей лот не треба робити ставку, всі зроблені ставки буду відміняти - я не торгую повітрям. Даний лот призначений для визначення кількості бажаючих придбати даний випуск АНС. На момент виставлення даного лота Таврій в наявності немає, всі наявні уже куплені - тому даний лот тільки під замовлення. Зробити замовлення ви можете, написавши у "Задати питання продавцю". Заявки на даний випуск збираю три дні. Ремарка для поціновувачів правил торгів на Аукро - я знаю, що даний лот порушує правила Аукро, але продавати повітря з оформленням по правилах не збираюсь - тому спершу збираю заявки, і тоді шукаю спосіб їх задовольнити.
Fadom писав:киньте сЦылучку уже на ту кафиварку, скока мона ждать

...