Камаз 120 грн http://dnepropetrovsk.dnp.olx.ua/obyavl ... 1750248abe

ой что сейчас будет,когда люди увидят линк... :roll:
Неопытный писав:
ioan писав:У продавца kuprod - 115

Товарищ держит нос по ветру. Теперь не "купить сейчас" а аукционы )))

Ну взагалі там припис внизу є:
За чисельними зверненнями :) - повертаю даний лот на Аукро за тією самою ціною - 115грн (більше ця китайчатина не коштує) - але із суттєвими змінами в правилах торгів. Я прибрав "купити зараз", помінявши формат на аукціон - тому що я не продаю те, чого не маю. Отже - увага - на цей лот не треба робити ставку, всі зроблені ставки буду відміняти - я не торгую повітрям. Даний лот призначений для визначення кількості бажаючих придбати даний випуск АНС. На момент виставлення даного лота Таврій в наявності немає, всі наявні уже куплені - тому даний лот тільки під замовлення. Зробити замовлення ви можете, написавши у "Задати питання продавцю". Заявки на даний випуск збираю три дні. Ремарка для поціновувачів правил торгів на Аукро - я знаю, що даний лот порушує правила Аукро, але продавати повітря з оформленням по правилах не збираюсь - тому спершу збираю заявки, і тоді шукаю спосіб їх задовольнити.
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
киньте сЦылучку уже на ту кафиварку, скока мона ждать :D
ЕХЕ
streetst писав:
Неопытный писав:
ioan писав:У продавца kuprod - 115

Товарищ держит нос по ветру. Теперь не "купить сейчас" а аукционы )))

Ну взагалі там припис внизу є:
За чисельними зверненнями :) - повертаю даний лот на Аукро за тією самою ціною - 115грн (більше ця китайчатина не коштує) - але із суттєвими змінами в правилах торгів. Я прибрав "купити зараз", помінявши формат на аукціон - тому що я не продаю те, чого не маю. Отже - увага - на цей лот не треба робити ставку, всі зроблені ставки буду відміняти - я не торгую повітрям. Даний лот призначений для визначення кількості бажаючих придбати даний випуск АНС. На момент виставлення даного лота Таврій в наявності немає, всі наявні уже куплені - тому даний лот тільки під замовлення. Зробити замовлення ви можете, написавши у "Задати питання продавцю". Заявки на даний випуск збираю три дні. Ремарка для поціновувачів правил торгів на Аукро - я знаю, що даний лот порушує правила Аукро, але продавати повітря з оформленням по правилах не збираюсь - тому спершу збираю заявки, і тоді шукаю спосіб їх задовольнити.

Каюсь, не прочёл.
Fadom писав:киньте сЦылучку уже на ту кафиварку, скока мона ждать :D

http://aukro.ua/zaz-11055-tavriya-kofem ... 64242.html
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
мда цена чувствую подрастут до новой таврии, извините за утопию на счет новой :D
Кстати, на петровке купил Таврию за 80 грн., но она была под другим номером!
"Учітесь, читайте, і чужому навчайтесь, й свого не цурайтесь....."
Тарас Шевченко
Да, даже "какой - то торговый дом" относится к нам как к коренным жителям Зимбабве... :( :roll: :twisted:
Давайте признаем, несмотря на наше возмущение, мы все равно поддержим ДеА гривнами из наших кошельков, если в будущем они запустят новые серии. Они это знают и пользуются этим.
Візитка: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=5294

Ви, байстрюки катів осатанілих,
Не забувайте, виродки, ніде:
Народ мій є! В його гарячих жилах
Козацька кров пульсує і гуде!
Я бы так категоричен не был.
Лично по себе скажу: после "финта ушами" с ФК перестал/не стал собирать ФК, ПММ и СК. За "вброс" в виде АЛ Лучшее даже не упоминаю :lol: ...
И здесь не важно, КТО производитель.
Важно отношение к клиенту.
И ещё вопрос : сколько останется у каждого из нас наличных , после "писем счастья" из ЖЕКов и ЖКХ по оплате за их типа "услуги". В июне увидим. Остальное я в расчёт даже не беру (лекарства, продукты, транспорт, одежда, учёба и т.д.).
Баааааааальшой вопрос.
Видимо, поэтому сворачивают эти "конторы" свои "дела" здесь...
ЕХЕ
Відповісти

Повернутись до “Моделі радянського блоку”