Долгожитель
Долгожитель
Re: Streetst

Повідомлення laspi »

Так я же не против что бы детворе, просто игрушки хорошие,даже мне понравились :)
  • Дякував (ла): 4 рази
  • Подякували: 2 рази
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення streetst »

laspi писав:Так я же не против что бы детворе, просто игрушки хорошие,даже мне понравились :)

Я мені як сподобались, Нового Року тепер не дочекаюсь щоб той кран домучати :D Хоча тракторець здається більше сподобався, а ще як подумаю що журналка "трактори" тест якої був цього року і ціна в неї була майже така сама ( з доставкою в Україну) то взагалі краще такі купувати, тим паче що у данного виробника асортимент нічогенький
    ( це не повний асортимент )
    Зображення
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення streetst »

Анонс :D
    Зображення
  • Дякував (ла): 2 рази
  • Подякували: 4 рази
    Юзер
    Юзер

Повідомлення G.Green »

streetst писав:Анонс :D
    Зображення

Да знаем мы этот анонс, проходили уже. 8)
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення streetst »

Vendeta писав:Да знаем мы этот анонс, проходили уже. 8)

Ну ти звісно знаєш :oops:
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення streetst »

Ігор Ігор звісно ж ти бачив цього трактора багато разів коли видивлявся всі ракурси в тому, що він тягне :oops:
    Дозвольте представити Ferrari 512 S Speciale Pininfarina s.n. 002 Авто було побудоване у 1969 році на шасі 312 P s.n. 0868 а мотор зняли з 612 Can-Am. Десь так і з моделькою, за "балванку" Юрі :beer: а от за роботу ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ !!! Ігорю який на цьому форумі криється під ніком Vendeta, Ігор робота шикарна, а я маючи цю "балванку" можу прикинути масшаби поставивши їх поруч (тільки дойшло що ще разом потрібно було сфотографувати :oops: ). Я так і не допер як і чим ти такі тонкі лінії малюєш :D Ігор маю надію що я її не зіпсував, хоча з колесами ще буду возитись бо сьогодні я їх ще раз перефарбовувати вже не буду :), а декальки Пінінфаріни десь ще пошукати доведеться :(. Отже ......
    ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
  • Дякував (ла): 2 рази
  • Подякували: 4 рази
    Юзер
    Юзер

Повідомлення G.Green »

streetst писав:Ігор Ігор звісно ж ти бачив цього трактора багато разів коли видивлявся всі ракурси в тому, що він тягне :oops:
    Дозвольте представити Ferrari 512 S Speciale Pininfarina s.n. 002 Авто було побудоване у 1969 році на шасі 312 P s.n. 0868 а мотор зняли з 612 Can-Am. Десь так і з моделькою, за "балванку" Юрі :beer: а от за роботу ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ !!! Ігорю який на цьому форумі криється під ніком Vendeta, Ігор робота шикарна, а я маючи цю "балванку" можу прикинути масшаби поставивши їх поруч (тільки дойшло що ще разом потрібно було сфотографувати :oops: ). Я так і не допер як і чим ти такі тонкі лінії малюєш :D Ігор маю надію що я її не зіпсував.....

Та об чем речь, хозяин -барин! А с "ножками" , это уже полноценный "мадагаскарский тараканчик" ( я все думал, ну что же она мне напоминает, а сейчас, картинка всплыла) :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення laspi »

Прикольно :Bravo: Серега а расскажи ка подробнее шо це за аппарат и чего его трактор на гору на веревке тащит, вроде у него свой мотор имеется, и не дельтоплан что бы с горы спустить.
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення streetst »

Vendeta писав:Та об чем речь, хозяин -барин! А с "ножками" , это уже полноценный "мадагаскарский тараканчик" ( я все думал, ну что же она мне напоминает, а сейчас, картинка всплыла) :D

Я тут більше як прийомний тато:) А от глянув в інтернет на з чим ти його порівняв, ох і гидота :crazy:
    laspi писав:Прикольно :Bravo: Серега а расскажи ка подробнее шо це за аппарат и чего его трактор на гору на веревке тащит, вроде у него свой мотор имеется, и не дельтоплан что бы с горы спустить.

Діма при нахилі лобового скла 12° під таку гору сильно не поїдеш :D А якщо серйозно то концепти не сильно то й їздять у всіх виробників :). А так якщо дивитись по рокам і дальності польоту фантазії це брат чи сестра Феррарі Модуло. Творча робота / пошук форм, дизайн студії Пінінфаріна 1969 року?створена на базі розтрощенної 312P в гонці 1000km Monza. Доречі Модуло обізяли скоро оживити, може й до цієї колись дойде черга.
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення laspi »

Ясно, ну а зачем его все таки на гору тащили?
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”