Так я же не против что бы детворе, просто игрушки хорошие,даже мне понравились 

laspi писав:Так я же не против что бы детворе, просто игрушки хорошие,даже мне понравились
Я мені як сподобались, Нового Року тепер не дочекаюсь щоб той кран домучати
Хоча тракторець здається більше сподобався, а ще як подумаю що журналка "трактори" тест якої був цього року і ціна в неї була майже така сама ( з доставкою в Україну) то взагалі краще такі купувати, тим паче що у данного виробника асортимент нічогенький ( це не повний асортимент )

Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
Ігор Ігор звісно ж ти бачив цього трактора багато разів коли видивлявся всі ракурси в тому, що він тягне
Дозвольте представити Ferrari 512 S Speciale Pininfarina s.n. 002 Авто було побудоване у 1969 році на шасі 312 P s.n. 0868 а мотор зняли з 612 Can-Am. Десь так і з моделькою, за "балванку" Юрі
а от за роботу ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ !!! Ігорю який на цьому форумі криється під ніком Vendeta, Ігор робота шикарна, а я маючи цю "балванку" можу прикинути масшаби поставивши їх поруч (тільки дойшло що ще разом потрібно було сфотографувати
). Я так і не допер як і чим ти такі тонкі лінії малюєш
Ігор маю надію що я її не зіпсував, хоча з колесами ще буду возитись бо сьогодні я їх ще раз перефарбовувати вже не буду
, а декальки Пінінфаріни десь ще пошукати доведеться
. Отже ......

Дозвольте представити Ferrari 512 S Speciale Pininfarina s.n. 002 Авто було побудоване у 1969 році на шасі 312 P s.n. 0868 а мотор зняли з 612 Can-Am. Десь так і з моделькою, за "балванку" Юрі
а от за роботу ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ !!! Ігорю який на цьому форумі криється під ніком Vendeta, Ігор робота шикарна, а я маючи цю "балванку" можу прикинути масшаби поставивши їх поруч (тільки дойшло що ще разом потрібно було сфотографувати
Ігор маю надію що я її не зіпсував, хоча з колесами ще буду возитись бо сьогодні я їх ще раз перефарбовувати вже не буду
, а декальки Пінінфаріни десь ще пошукати доведеться
. Отже ......

Востаннє редагувалось 06 травня 2018, 17:24 користувачем streetst, всього редагувалось 1 раз.
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
streetst писав:Ігор Ігор звісно ж ти бачив цього трактора багато разів коли видивлявся всі ракурси в тому, що він тягне![]()
Дозвольте представити Ferrari 512 S Speciale Pininfarina s.n. 002 Авто було побудоване у 1969 році на шасі 312 P s.n. 0868 а мотор зняли з 612 Can-Am. Десь так і з моделькою, за "балванку" Юріа от за роботу ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ !!! Ігорю який на цьому форумі криється під ніком Vendeta, Ігор робота шикарна, а я маючи цю "балванку" можу прикинути масшаби поставивши їх поруч (тільки дойшло що ще разом потрібно було сфотографувати
Ігор маю надію що я її не зіпсував.....
Та об чем речь, хозяин -барин! А с "ножками" , это уже полноценный "мадагаскарский тараканчик" ( я все думал, ну что же она мне напоминает, а сейчас, картинка всплыла)

Прикольно
Серега а расскажи ка подробнее шо це за аппарат и чего его трактор на гору на веревке тащит, вроде у него свой мотор имеется, и не дельтоплан что бы с горы спустить.
Серега а расскажи ка подробнее шо це за аппарат и чего его трактор на гору на веревке тащит, вроде у него свой мотор имеется, и не дельтоплан что бы с горы спустить.Vendeta писав:Та об чем речь, хозяин -барин! А с "ножками" , это уже полноценный "мадагаскарский тараканчик" ( я все думал, ну что же она мне напоминает, а сейчас, картинка всплыла)
Я тут більше як прийомний тато:) А от глянув в інтернет на з чим ти його порівняв, ох і гидота
laspi писав:ПрикольноСерега а расскажи ка подробнее шо це за аппарат и чего его трактор на гору на веревке тащит, вроде у него свой мотор имеется, и не дельтоплан что бы с горы спустить.
Діма при нахилі лобового скла 12° під таку гору сильно не поїдеш
А якщо серйозно то концепти не сильно то й їздять у всіх виробників
. А так якщо дивитись по рокам і дальності польоту фантазії це брат чи сестра Феррарі Модуло. Творча робота / пошук форм, дизайн студії Пінінфаріна 1969 року?створена на базі розтрощенної 312P в гонці 1000km Monza. Доречі Модуло обізяли скоро оживити, може й до цієї колись дойде черга.Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
Ясно, ну а зачем его все таки на гору тащили?