Это CHEVROLET CHEVELLE SS 1970 производства Road Champs. Модель, которую я выиграл на Аукро. Не скажу, что досталась сильно дешево, но любовь к открывашкам оказалась сильнее.

[spoiler=Оригинал]
[/spoiler]

[/spoiler]Востаннє редагувалось 04 серпня 2018, 22:55 користувачем Bogd@n, всього редагувалось 3 разів.

Востаннє редагувалось 02 травня 2018, 10:30 користувачем Bogd@n, всього редагувалось 1 раз.
Богдане якби ти не сфотографував його з веллівським я би обовязково запитався (як виглядає роадчепсівський відносно веллівського) 

Дякую, Петро.Петро М.Я. писав:Прекрасний Шевель. Богдане якби ти не сфотографував його з веллівським я би обовязково запитався (як виглядає роадчепсівський відносно веллівського)
Та це я більше для самозаспокоєння.
Не совсем понял почему обоссались, но поржалcuda писав:Единственный недостаток - обоссавшиеся водители! (куда-то ушли....)
Правда и без них шевивская парочка выглядит очень и очень достойно!
Спасибо, Владимир!
Дякую, Сергій.streetst писав:Богдан Шевіки чудові ну біленький зрозуміло крутіше
тепер це одна з моїх улюблених моделей. ))))))))Благодарю, Александр. Велли попадает в 1/42горбатый писав:Классное пополнение! А Велли в каком масштабе?
Bogd@n писав:Благодарю, Александр. Велли попадает в 1/42горбатый писав:Классное пополнение! А Велли в каком масштабе?![]()
На полке в общей "куче" этого практически не заметно.горбатый писав:Печаль((( Машинка интересная.

Bogd@n писав:Не совсем понял почему обоссались, но поржалcuda писав:Единственный недостаток - обоссавшиеся водители! (куда-то ушли....)
Правда и без них шевивская парочка выглядит очень и очень достойно!Спасибо, Владимир!
![]()