Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Re: Юмор

Повідомлення tosssik »

Розповідь про життя кацапів знайдена на теренах "мордокнижки".
Хочу Вас запевнити - чистісінька правда. Вірю кожному слову. Чому?
Один мій знайомий, в 80-х роках часто бував в різних регіонах росії по робочих справах. Пара майже дослівних цитат з його розповідей - " Зимою чітко видно де в "ізбах" живуть українці - стежки на подвір'ї прокидані лопатою від снігу, в кацапів просто протоптані ногами." "Потрапив на місцеве весілля - на дерев'яних, незастелених нічим столах стоять банки із самогоном, і миски з квашеною капустою. ВСЕ..."
Бабуся, моя сусідка, колись вийшла заміж за кацапа. Не пам'ятаю, як він потрапив до нас, і з якої області був, та не в тому суть... Забрав він її до себе. Майже дослівно - село, вибачте, дєрєвня злиденна, то ще нічого. Туалета не побачила, питаю, а де..? Він дає мені лопату - "иди на огород". На другий день, втекла додому...)
Ще один мій знайомий, довго працював у нафтодобувній галузі на півночі росії. Пройшов шлях від рядового працівника до якогось там керівника. Знову ж таки, не згадаю всіх подробиць, як, що і до чого - дружив він з одним місцевим . Вертолітом доставили йому кілька кубів дощок - "Нада сруб строить, син жениться будет".. Через кілька місяців, знову потрапив до нього додому - осінь, дошки так і лежать в грязюці, вже почорніли. На питання, чому хоч не склав та не накрив, відповідь - "Да, вот некогда всё..." Зайшли в "ізбу", якраз пішов дощ, почало капати зі стелі прямо на його "кровать". Кацап загнув мютюка, і відсунув її трохи в сторону. Питаю - кришу будеш лагодити? - " Да ну нах, скоро замёрзнет, само течь перестанет" :D
Мій особистий досвід - в середині 90-х, довелося проїхати автомобілем із Мацкви через Тулу, Орел, Курську обл. до нашого кордону, ну і далі додому. Діло було 1-го травня. "Празднік", самі розумієте)) Один населений пункт в Курській області, запам'ятався на все життя. Поки його проїхав(ну може з кілометр, чи більше), бачив з кількадесят місцевих аборигенів - п'яні всі. В дрободан. Хто під парканом валяється, хто стіни підпирає, хто іде, але такими зигзагами, що його аж на дорогу заносить. Для мене це було дико - на яку мордув не глянеш, а вона "в хлам"... Ну, п'ють скрізь, і в нас також, але ж не всі поголовно до такої міри, чи то пак без міри...
Юзер
Юзер
Юзер
Юзер
Где то в 2000-2001 году был у меня гость из Костромы. Встретил, приехали ко мне, сели покушать. Он на удивление оказался не пьющим ! Если бы вы видели с каким удовольствием он ел салат из обычной редиски (редиска,зелень,сметана и соль по вкусу). На вопрос " У вас что,редиска дефицит ?" он ответил что она то в продаже есть но есть ее невозможно. Шоком для него было то что в городе есть вывески на русском и никаких бандеровцев ! Следующий его шок-поездка в обычной николаевской маршрутке ( это был Мерседес Спринтер с высокой крышей ). По его реакции на маршрутку (белый красавец с тонированными окнами ,тв и музыка в салоне) я уж было подумал что мы в лимузине едем. Едем в маршрутке и он мне говорит :" У вас такие классные дороги ,у себя дома я на джипе с трудом по городу передвигаюсь. На обычной легковушке проехать практически невозможно".
На следующий день он уехал в Херсон. Там он продолжил удивляться дальше и удивлять принимающую сторону рассказами о жизни в Костроме.....
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення Bogd@n »

Судя по всему, это еще и люксовая версия с приводом на 4 сидушки. :lol: :lol: :lol:

Зображення
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення Bogd@n »

Десь на Сумщині
Зображення
С ув. Богдан...
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення Bogd@n »

Буду не буду дам не дам. Да нет наверное

Зображення
С ув. Богдан...
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення tosssik »

Добре посміявся :lol: Ох і дебіли... :D
https://www.youtube.com/watch?v=7aJNr11_kFA
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення Bogd@n »

Зображення

Зображення
С ув. Богдан...
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення Bogd@n »

С ув. Богдан...
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення kis1103 »

Зображення
Картина "Добрался!".

Зображення
А теперь нужно обязательно дунуть, потому что если не дунуть, то никакого чуда не произойдет. © Амаяк Акопян

Моя ПОРШивая визитка

Мои продажи
Юзер
Юзер
Юзер
Юзер
Этот мультфильм снят в 1995 году. Называется "Кот в сапогах " https://www.youtube.com/watch?v=C_knmEV ... erEpicurov . После его просмотра становиться понятна вся широта их " души " ....
В 2014 выложил этот мультик ( Кот в сапогах) на одном из рс.форумов. Сколько было воя с их стороны (это не мы,это не про нас, режиссер козел и т.д) !
Ну и чтоб успокоится после просмотра рекомендую посмотреть этот мультфильм https://www.youtube.com/watch?v=jxtp8UJ ... erentvideo
Відповісти

Повернутись до “Усе про все”