Трішки паузи на форумі, але не в житті )))
Що в нас на цей раз? Так як я певний час пропрацював на станції швидкої допомоги, то інтерес до подібного транспорту залишився. Тим паче хочеться відтворити в мініатюрі частинку нашої історії. Чомусь подібного контенту зовсім мало, хіба шо окремі майстри. І то, я, якщо чесно, не зустрічав.
Отож хочу зробити лінійку санітарних автомобілів, які допомагали рятувати життя людям в нашій країні. Сучасний транспорт мене не дуже цікавить, хоча дещо планується. А ось те, що їздило раніше, спробую відтворити. ГАЗелі я вже робив, вони були основою починаючи з 2000-х років. В 90-х же основною робочою силою були РАФи та Волги. Перші були надто ненадійними і потребували частого ремонту (на тиждень двічі, а то і тричі бували на ямі), а баржі швидко ржавіли і їздили доки не розваляться.
Що до РАФів, основною санітарною модифікацією був 22031-01, перехідна модель між 2915 (22038) та 22031 (2203). Інколи їх можна зустріти навіть в наш час. Варіацій зовнішнього вигляду було безліч, але початкові варіанти, звичайно, мали схему радянського стандарту.

Конверсія зроблена на базі стандартної журнальної моделі АЛ. Так як це переходка, то проста заміна бамперів не проходить. Треба змінювати передню частину, що йде під решіткою. Також видаляти габарити ззаду під кришою. Ну і задній бампер кріпити під кузовом. Салон повністью саморобний.