Ще одна модель, яку неодмінно захотілося собі вколекцію - Івеко Турбостар від Іксо. Вантажівка випускалачь з чередини 80х до початку 90х років. Індекс 190-42 означав модельний ряд, що походить від івеко 190, а 42 - потужність v-подібної "вісімки" на 420 кінських сил. Здається, іксо випустили найпотужнішу версію турбостара, хоч я можу і помилятися.
Я маю певну слабкість до вантажівок 80х-90х років, можливо через те, що на ту пору припало дитинство, а можливо просто дизайн тих років формував моє бачення, яким має бути автомобіль. Тож ця модель займає почесне місце між іншими викопними кінця 20 століття.
Про модель коротко. Відмінно за свої гроші. Окремі деталі ручок дверей, поручнів та габаритів, добре зроблений екстер'єр. Ми ж пам'ятаємо, що інтер'єри іксо не дуже любить? Що ріже око? Смішні шини, - поставити поруч шедеври вельмишановного Маестро - стокові виглядатимуть іграшково. Дуже сюди проситься травління на підніжки і особливо на труби вихлопу, які виконані в стилі ньюрей.
Жодне з переліченого не є критичним, модель в стоці достатньо красива. Маст хев для любителів 80х