Администратор
Администратор
  • Дякував (ла): 1 раз
    Администратор
    Администратор
    Вітаю усіх.
    Попри важкі часи для нас усіх, наш форум живе та повинен жити далі.
    Тому оголошується черговий збір на подовження хостінгу та домену.
    На сьогодні це: хостінг - 1872 грн на наступний рік; доменне ім'я - 324 грн на наступний рік. Ітого - 2196 грн.
    Залишків з попереднього збору - 351 грн. Тобто нам треба зібрати ще 1845 грн.
    Нагадую, строк як і раніше до 07.07.
    Ревізити
    Розумію, що зараз усім нам важко. Тому збір суто добровільний. Без ніяких умов.

Якщо є будь-які питання - не соромтеся!
    Администратор
    Администратор
  • Дякував (ла): 1 раз
  • Хлопці та дівчата - ви неймовірні! За це короткий час назбирали вже 3088. Це вже навіть більше, чим треба. Отже збір припиняємо!
    І ще важлива інформація!!!
    Я хочу спробувати за сьогодні перенести форум на новий хостинг (для тих, хто розбирається з Mirohost на Hostpro). Вже розмовляв з техпідтримкою. Все можливо. Подивимось, що вийде. Тому попереджаю - найближчі дні форум може не працювати (потрібно вимикати для переїзду). Не лякайтеся. Він запрацює знову!
    Вже після переїзду, якщо він відбудеться, подробно розповім що і як!
    Усім ще раз дякую!!!
    Гость
    Гость
    Працював з обома цими хостинг провайдерами. Кілька років назад сидів на хостпро. Наразі shared hosting мені не потрібен, тому відмовився десь у 2015-2016 роках. На той момент hostpro був просто найкращим на мій погляд. Сервіс у них взагалі був ідеальним.
    Думаю, Ви зробили вірний вибір.
    Успіхів!
    Юзер
    Юзер
    я так думаю что уже не актуально,но я когда-то ушёл с мирохоста на юкрейн-и ни разу не пожалел.
    Долгожитель
    Долгожитель
    Контактна інформація:
    :)
    http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=11&t=5028 - Замовлення з MODELISSIMO CK-Modelcars
    МАГАЗИН - https://garage43.com.ua/ - не забудьте зареєструватись і підписатись на новинки
    ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
    Тех. Админ
    Тех. Админ
    Lucky писав:alexm206
    привіт, я б хотів трохи продантити на форум, які реквізити.
    ще, і це, мабуть, головна тема повідомлення - думаю, час все переводити на українську, писати, звичайно можуть і іншими, але назви тем, як мініму, потрібно перекласти. готовий це зробити, але потрібен якийсь доступ до адмінки. гарантую, що нічого не вкоаду і не поламаю :)
    Загальна мова форуму зараз стоїть Українська.
    Однак при залогинюванні у Вас може стояти інша мова.
    Тому, щоб і при знаходженні на форумі також була Українська , Вам треба зайти в особисті налаштування, та змінити мову на Українську.
    Але, звичайно, що назви тем автоматично не перекладуться і їх , якщо це можливо, треба перекладати вручну.
    Слава ЗСУ!
    Смерть москалям.
    Долгожитель
    Долгожитель
    Контактна інформація:
    ну, я це і маю на увазі - перекласти те, що саме не перекладеться.
    http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=11&t=5028 - Замовлення з MODELISSIMO CK-Modelcars
    МАГАЗИН - https://garage43.com.ua/ - не забудьте зареєструватись і підписатись на новинки
    ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
    Модератор
    Модератор
    Не знав що ресурс, «живий»
    Якось з цими всіма подіями...
    Неначе поринув у минуле, у 23.02.2009, коли зареєструвався... 4 роки здається не заходив... А ми живі...
    Немає нічого важливішого за перемогу.
    За НАШУ ПЕРЕМОГУ.
    Вся московія, за «рускім корабльом!»
    Наhyй!
    Відповісти

Повернутись до “Правила Форуму”