Я багато варіантів спробував , і впевнено можу стверджувати що з цими викрутками на багато простіше .Bogd@n писав:Мені важко зрозуміти, навіщо купувати такі викрутки.Я взяв собі стару звичайну викрутку, 3 хв біля заточного станка і готово.
З повагою Костянтин
В tatarina на поличці (моя візитка)
Привет)
Правильно сделал, что взял такие отвёртки. Очень удобная штука!
P.S. Новинки шикарные!
P.S. Новинки шикарные!
Моя визитка http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=9472
Дякую ! Так , в мене є ціла купа різних приспособ , але "это не то" . Сьогодні розбирав дріфтмустанга (передні/задні колеса стояли не вірно) . Колеса по враженню були приклеєні , тому щоб їх не заломити мусив віжкрутити доннишко .горбатый писав:Привет)
P.S. Новинки шикарные!
З повагою Костянтин
AMERICAN CARS - №76 Pontiac Firebird (1982)
Такій (або подібний) у 2002-му році їздив по Луцьку . Це було червоне купе в якомусь шаленому обвісі .

Такій (або подібний) у 2002-му році їздив по Луцьку . Це було червоне купе в якомусь шаленому обвісі .

З повагою Костянтин
IXO Ford Granada MK2 2.8 GL 1982
Гранада , це перший за кермом якого мені дали проїхатись . В той день мені виповнилось 17 років , і я не дуже то і вмів їздити . Але той день я за пам'ятав на завжди . А потім я щє допомагав ремонтувати сину гранаду с чорним дахом .

Гранада , це перший за кермом якого мені дали проїхатись . В той день мені виповнилось 17 років , і я не дуже то і вмів їздити . Але той день я за пам'ятав на завжди . А потім я щє допомагав ремонтувати сину гранаду с чорним дахом .

З повагою Костянтин
FAST & FURIOUS - №7 Ford Mustang Fastback (1970) .
Цю модель в мене все ні як не виходли придбати . І ось на решті ! Да журналка , але журналка зроблена достовирніше ніж грінлайт . тому я дуже задоволений .
Скікі я не намагався , а фотік все рівно стверджував що модель чорна , а не зелена . Тому на ціх жахливих фото він чорний . Потім спробую по фоткати телефоном , може хоч він буде не таким дальтоніком .

Цю модель в мене все ні як не виходли придбати . І ось на решті ! Да журналка , але журналка зроблена достовирніше ніж грінлайт . тому я дуже задоволений .
Скікі я не намагався , а фотік все рівно стверджував що модель чорна , а не зелена . Тому на ціх жахливих фото він чорний . Потім спробую по фоткати телефоном , може хоч він буде не таким дальтоніком .

З повагою Костянтин
С Обновками!
Подпись посвящается Украине! Целой, мирной, процветающей! Такой, какой мы ее хотим видеть! И какой она останется
Дякую ! То щє не всі , просто часу не вистачає все по фоткати .prodrive писав:С Обновками!
З повагою Костянтин
AMERICAN CARS - №77 Ford Mustang Shelby GT500 (1967)
Планував зробити купу порівняльних фото , але не вистачає часу і натхнення .

Планував зробити купу порівняльних фото , але не вистачає часу і натхнення .

З повагою Костянтин