http://www.ebay.es/itm/einmalig-Audi-S4 ... Sw5cNYjS7b

На жаль, система оплати NewAuction використовує російський сайт із оплатою в рублях. Зараз, коли на сході України продовжуються військові дії, я не хочу мати з рублем нічого спільного. Гадаю, ви погодитеся зі мною, що підтримка сайтом NewAuction іншої системи оплати, пов'язаної з Україною, а не з Росією, дасть змогу і вам отримати оплату, і українським користувачам оплатити послуги без жодних нарікань. Як тільки платформою NewAuction буде підтримуватись платіжна система, орієнтована на Україну, а не на Росію, я із радістю поповню свій баланс. Наразі ж я не бачу для себе можливості це зробити.
Компанія юридично зареєстрована в Росії, що зазначено в угоді> Юридична інформація
Тому проводиться конвертація в рублі.
На рахунку сума відображатиметься в гривнях.

Vitaliy D писав:
Додам, що при спробі оплати вас перенаправляють на сторінку з оплатою в рублях.
Ось мій запит до NewAuction:На жаль, система оплати NewAuction використовує російський сайт із оплатою в рублях. Зараз, коли на сході України продовжуються військові дії, я не хочу мати з рублем нічого спільного. Гадаю, ви погодитеся зі мною, що підтримка сайтом NewAuction іншої системи оплати, пов'язаної з Україною, а не з Росією, дасть змогу і вам отримати оплату, і українським користувачам оплатити послуги без жодних нарікань. Як тільки платформою NewAuction буде підтримуватись платіжна система, орієнтована на Україну, а не на Росію, я із радістю поповню свій баланс. Наразі ж я не бачу для себе можливості це зробити.
Ось їхня відповідь:Компанія юридично зареєстрована в Росії, що зазначено в угоді> Юридична інформація
Тому проводиться конвертація в рублі.
На рахунку сума відображатиметься в гривнях.