Долгожитель
Долгожитель
G.Green писав:P.S Модель має таку вагу, що нею можна навіть горіхи колоть

А так і не скажеш :Search:
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
Долгожитель
Долгожитель
А зараз машинка щє має ексклюзивний склоочисник від Майстра, або можу навіть казати-кутюрьє :D :good: :Bravo: а чому моделька важка? вона що з білого металу?
  • Подякували: 2 рази
  • laspi писав:А зараз машинка щє має ексклюзивний склоочисник від Майстра, або можу навіть казати-кутюрьє :D :good: :Bravo: а чому моделька важка? вона що з білого металу?

Хто його зна, я його не розбирав, але на вагу я б сказав що з чавуна :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    G.Green писав:Що поробиш, коли є гарна модель, чудово і якісно пофарбована, з усілякими так мулєчками з проработанним салоном але десь загубленим на теренах простору, двірником?!! Рішенння, зробить його самому, більш меньш відповідно до оригіналу. Нехай тепер власник , спить спокійно, бо це таке рідкісна модель унікального прототипу....
    Це не типово, але вважаю що такої складності двірник хенд-мейд буде більш схожій на орігігінальний ніж звичайна травльонка.
    +++ :good:
  • iwa17 писав:
    G.Green писав:Що поробиш, коли є гарна модель, чудово і якісно пофарбована, з усілякими так мулєчками з проработанним салоном але десь загубленим на теренах простору, двірником?!! Рішенння, зробить його самому, більш меньш відповідно до оригіналу. Нехай тепер власник , спить спокійно, бо це таке рідкісна модель унікального прототипу....
    Це не типово, але вважаю що такої складності двірник хенд-мейд буде більш схожій на орігігінальний ніж звичайна травльонка.
    +++ :good:

Особливо що робиться це за яких небудь пів часа :roll:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    G.Green писав:Особливо що робиться це за яких небудь пів часа
    Нажаль невсiма.
  • Про авто: Це авто побудовано на основі F50, і мало назву F50 GT для конкуренціі у гонках класу GT1.Машина мала нерухомий дах, велике заднє крило, новий передній спойлер та багато інших регулювань. 4,7-літровий двигун V12 був налаштований, щоб створити близько 750 к.с. (552 кВт; 740 к.с.) при 10 500 об / хв і 529 Нм (390 фунтів) крутного моменту при 7500 об / хв. Випробування, проведені в 1996 році, показали, що автомобіль виявився швидшим навіть, ніж 333 SP , але це залишилося непоміченим, оскільки Ferrari скасував проект F50 GT, оскільки він був незадоволений FIA, що дозволило гомологізувати спеціальні машини, такі як Porsche 911 GT1 у цій серії. Натомість Ferrari зосередився на Формулі-1 після складання серії BPR Global GT . Компанія продала три повних шасі з шести запланованих шасі, які були побудовані - тестові машини 001, 002 та 003. На шасі 002 і 003 були встановлені кузови перед продажем. За повідомленнями, інші три кузови були знищені :cry: /данні з вікі.,та що пєдія/

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Про модель: Ця модель є зборною кита від БоБРа. Але колись я вже виготовляв парочку з журнального дорожнього варіанту. Але вони робились для зовнішнього споживача, тому порівняти на жаль не можу. Але можу сказати одне, що фари, як і ручки на классичні авто, цей виробник робе пласкими як жарти шимпанЗЕ :D

FERRARI F50 GT

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Гарна робота =@ :Bravo: :good:
    Долгожитель
    Долгожитель
    Акуратненько :good:
    Долгожитель
    Долгожитель