Надаю послуги в покупці моделей (також запчастин, одягу, взуття та ін.) через Ebay та інші торговельні майданчики .
Комісія складає 10% від загальної вартості замовлення (модель+доставка) мінімум 100 грн.
Можлива дод. комісія за оплату у разі відсутності можливості оплати PayPal через перекази IBAN (країни ЄС) - додатково 5%
Для покупки Ви надсилаєте мені вибраний лот, або його номер, я розраховую загальну суму і узгоджую її, а також інші деталі (доставка тощо). Якщо все влаштовує, покупець оплачує 100% обумовленої суми і робимо замовлення.
Я не беру на себе відповідальність за стан отриманих моделей (попередньо уважно вивчайте опис вибраного лота) і тривалість доставки. Також наголошую, що у разі відправки посилки БЕЗ номера (трошки буде дешевше, але без гарантії доставки) - ніхто не бере на себе відповідальності за доставку, оскільки у разі втрати поштові компанії не займаються їх пошуком.
Я завжди наголошую відправнику про необхідність надійної упаковки для моделей, але, часом, моделі приходять пошкоджені. В такому випадку я не беру на себе відповідальність. Звичайно, я зв"язуюсь з продавцем для вирішення питання, але, у випадку "мороза", я не відшкодовую можливі втрати покупця. Якщо ж є можливість подібні питання вирішити, я завжди надам свою допомогу. Тому для мінімізації потенційних ризиків я відразу попереджу покупця про них до покупки.
Послуги за доставки: доставка з Німеччини, Британії, Франції, Іспані, Польщі, Португалії, Чехії, Китаю, США, Італії.
Вартість доставки в Україну (якщо немає прямої доставки) залежить від розміру і ваги, пересилка в Україну займе 2-8 тижнів. Якщо потрібно швидка доставка-це обговорюється окремо індивідуально . Розраховується в залежності від країни і ваги розміру посилки індивідуально (НЕ моделі, бо часом відправляють 1 модель в 43-му в коробці з-під принтера, було і таке)
Є питання - пишіть.