Приєднуюсь до привітань! З Днем народження! 

Вітаю! Позитиву і натхнення на життєвому шляху.

Поздравляю с Днем Рождения! Здоровья, удачи и всего наилучшего!

Дякую усім за вітання!
І є що показати, але часу поки що бракує.
І є що показати, але часу поки що бракує.

Ну вот опять проглядел уведомление о публикации в этой теме, а тут такая красота.
Можно сказать практически одна из двух самых любимых машин 70-х (вторая - Ascot)
Никогда не слышал и нигде не читал, что руководство Ferrari давало заказ на разработку этого проекта.
Отличная получилась модель.
Завидую со страшной силой
Зовсiм не пора.

Можно сказать практически одна из двух самых любимых машин 70-х (вторая - Ascot)
G.Green писав:Намагався напружити усі свої мозкові м'язи, щоб знайти в цьoму авто хочаб якісь порівняння з веселкою.....Не знайшов). Не знаю, які галюціногенні гриби вживав Марчело Ґандіні , або що курив, коли бачив в свойому проекту райдугу, я так і не зрозумів. Але Бог з цим, веселка так веселка це ніяк не уміляє цей прототип, який до волі таки гармоніний з багатьох інших з моїх міркувань.
Це авто було побудовано на платформі серійного Dino 308 GT 4 який також розробляв Марчелло Гандіні від ательє Bertone. Це був виклик Bertone Pininfarini за 20-ти річну співпрацю з FERRARI коли кузов розробило інше ательє. Надивившись на розробки Miura , Countach і ще деякі, кирівництво FIAT в ултиматівному порядку віддало підряд на розробку нової моделі Нучіо Бертоне.
Никогда не слышал и нигде не читал, что руководство Ferrari давало заказ на разработку этого проекта.
А я когда-то давно читал, что основной концепцией Rainbow и Ascot был спор Нуччо, что он сможет построить красивую машину практически не используя криволинейные поверхности.G.Green писав:Основна концепція яку хотів преподнести Нучче Бертоне, був оригінальний дах , який в зібраному стані ховався за спинки седінь ...
Наверное это единственный не абсолютнострашнокривой кит от YOW.G.Green писав:Ну і те нарешті , що відображає той концепт. Модель з кіта від YOW Modelini. Це не перший кіт від японця який мені довелося збирати, але від інших він відрізняється колесами на осях, а не статично приклеїними до кузова. І правити його майже не довелося, тільки доопрацював деталі і як завжди на таких смолах оптику зролбив не декальную яка шла в коплекті а більш реалістичну. Колір також прив'язав до першого варіанту фарбовки, можливо трохи темніше , але так як фарбую балонами то підібрав більш меньш подібную до оригіналу....
Отличная получилась модель.
Завидую со страшной силой
G.Green писав:За добу, два лайки))
Мабудь таки пора підводити край усім викладанням
Зовсiм не пора.

З Днем народження, друже! 
ПС Звиняй, що з запiзненням

ПС Звиняй, що з запiзненням
Вітаю!
Як то важко стало змушувати себе щось робити ( для себе) а викладати так ще складніше. Мабудь кудись поділася уся наснага і бурхливість почуттів від цієї справи.
А насильно і навмисно якось не хочеться да і не по людськи це
Ось і ті краплини що мені вдалось викроїти на себе місяці потому , маю змогу викласти тільки зараз. Але не має худа без добра і я нарешті зрозумів що на цьому "святі" я таки зайвий
від багатьох тут присутніх. Але це ніяк не заважає мені хоча б комусь допомагати в отриманні їх бажань і здійсненню їх мрій. Но то таке, до суті справи вже ніяк не відноситься.
Але сьогодні я хотів би ( да чому хотів, поки ще і хочу
) запропонувати до огляду на перший погляд начеб-то і звичайну модель авто але в той же час і унікальну , бо вона була вінцем лінійки 430 -тої моделі і стала так би мовити присвяченням (якщо тільки можна так висловитись) на тодішні трагичні подіі яки відбулися у 2009 році. Якщо точніше, ця остання зшедша з конвеєра машина була виставлена на аукціон з продажу , гроші отримані від якого були передані на відбудову наслідків землетрусу у регіоні Італіі Абруцо, яке забрало життя 300 людей.
Авто було пофарбовано в сріблястий колір з золотою лівреєю і смужкою вздовж кузова , спеціальними дисками також у золотому кольорі, бо поєднання ціх двох кольорів є кольори гербу орла столиці регіону міста Л,Аквіла безпосередньо постраждалого від цього лиха. Взагалі то на початок аукціону, машини як би і не існувало, бо разповсюджене Феррарі світлини, є лише візоалізацією, яка передбачає єстетичну поживу для власника майбутнього авто, буде запрошено на фабрику для визначення деталей на основі широкої програми налаштування гоночних машин Маранелло.
Оригінал:

FERRARI 430 Abruzzo Speciale

Як то важко стало змушувати себе щось робити ( для себе) а викладати так ще складніше. Мабудь кудись поділася уся наснага і бурхливість почуттів від цієї справи.
А насильно і навмисно якось не хочеться да і не по людськи це
Ось і ті краплини що мені вдалось викроїти на себе місяці потому , маю змогу викласти тільки зараз. Але не має худа без добра і я нарешті зрозумів що на цьому "святі" я таки зайвий
від багатьох тут присутніх. Але це ніяк не заважає мені хоча б комусь допомагати в отриманні їх бажань і здійсненню їх мрій. Но то таке, до суті справи вже ніяк не відноситься.Але сьогодні я хотів би ( да чому хотів, поки ще і хочу
) запропонувати до огляду на перший погляд начеб-то і звичайну модель авто але в той же час і унікальну , бо вона була вінцем лінійки 430 -тої моделі і стала так би мовити присвяченням (якщо тільки можна так висловитись) на тодішні трагичні подіі яки відбулися у 2009 році. Якщо точніше, ця остання зшедша з конвеєра машина була виставлена на аукціон з продажу , гроші отримані від якого були передані на відбудову наслідків землетрусу у регіоні Італіі Абруцо, яке забрало життя 300 людей.Авто було пофарбовано в сріблястий колір з золотою лівреєю і смужкою вздовж кузова , спеціальними дисками також у золотому кольорі, бо поєднання ціх двох кольорів є кольори гербу орла столиці регіону міста Л,Аквіла безпосередньо постраждалого від цього лиха. Взагалі то на початок аукціону, машини як би і не існувало, бо разповсюджене Феррарі світлини, є лише візоалізацією, яка передбачає єстетичну поживу для власника майбутнього авто, буде запрошено на фабрику для визначення деталей на основі широкої програми налаштування гоночних машин Маранелло.
Оригінал:

FERRARI 430 Abruzzo Speciale

Гарна робота