Долгожитель
Долгожитель
Файна модель.

Було цікаво як ти зробиш передню конячку на пендюрці.
Але ти ії не зробив

Не знаю як ти шукав фото.
Це знайшлось за півтори хвилини:

https://www.ultimatecarpage.com/img/Fer ... 65128.html

https://carhdwallpaper.club/ferrari-458 ... iale-2016/
  • Дякував (ла): 2 рази
  • Подякували: 4 рази
  • laspi писав:Ну ти щвидкий, вже роздерібанів, я тільки налаштувасвся нову порцію фото подивитись :ROFL:

Я такииий, я людина - блискавка :D

iwa17 писав:Файна модель.

Було цікаво як ти зробиш передню конячку на пендюрці.
    Але ти ії не зробив

Не знаю як ти шукав фото.
    Це знайшлось за півтори хвилини:

https://www.ultimatecarpage.com/img/Fer ... 65128.html

https://carhdwallpaper.club/ferrari-458 ... iale-2016/

Конячку на пендюрці( як ти кажеш :) ) я зробив))
    А фото я ж писав , яких не вистачає :wink:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Дякував (ла): 4 рази
  • Подякували: 2 рази
    Долгожитель
    Долгожитель
    Ну що сказати людині яка вже розібрала модель ? Ну подивимся на кінцевий результат :D Я б знаєш що переробив, решітки на задньому склі сильно втоплені, якщо реально зроби в рівень з корпусом. А салон Ігоре там типовий як на мене.
    ЗображенняЗображення
    До речі ти не один модельку зробив :) в 18 масштабі й не з тим кермом, і геть людину не парить :)
    Зображення
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • streetst писав:Ну що сказати людині яка вже розібрала модель ? Ну подивимся на кінцевий результат :D Я б знаєш що переробив, решітки на задньому склі сильно втоплені, якщо реально зроби в рівень з корпусом. А салон Ігоре там типовий як на мене.

ЗображенняЗображення

Сержио, так то не той салон це точно, а так так і є, він звичайний , тільки кольору шоколаду з білими строчками але там згадуються якісь біло-сатинові кола на тонелі, але фото цього щоб розуміти про ще йде мова, не має нажаль. Свій кокпіт то я переробляв на правокермовий та і так ще по дрібницям приблизив до Спечиале від Италії. Решіткі на склі так і є, втопленими придивись вони нижче самого скла і обрамляє, як і у мене їх рамка. :roll: Але зробити їх більш ажурними я постараюсь, бо те що було виглядає таки не приглядно, погоджуюсь з цим :wink: ......

Зображення

streetst писав:До речі ти не один модельку зробив :) в 18 масштабі й не з тим кермом, і геть людину не парить :)
    Зображення

А це навіть я і обговорювати не бажаю, це суцільна халепа :crazy: :%) :P ...... :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    G.Green писав:Сержио, так то не той салон це точно, а так так і є, він звичайний , тільки кольору шоколаду з білими строчками але там згадуються якісь біло-сатинові кола на тонелі, але фото цього щоб розуміти про ще йде мова, не має нажаль. Свій кокпіт то я переробляв на правокермовий та і так ще по дрібницям приблизив до Спечиале від Италії.

Та не той, то я для прикладу 458 вставив, на деяких відео/фото краєчком видно приборку і вона як у 458
    Юзер
    Юзер
    Passo Lungo

Повідомлення G.Green »

Нічого надзвичайного в цій моделі немає, якщо лише тільки те що люблю я цей кузов, особливо в такому виконанні та з плексигласовими ковпаками фар...
    Виготовлено було таких авто якщо я не помиляюсь у кількості 46 одиниць і зокрема двох кузовів, вироблені вони були кузовним ательє Pininfarina. Звісно як це було у ті часи, авто були всі різні і кожна чимсь да відрізнялась від іншої. Я прив'язки не робив до будь якого шасі, і зробив збірний образ( так побажав замовник)такий собі венігрет :roll: .Перед ти як попасти до мене в лапи, кіт був вже кимсь пофарбований ( хоча і не дуже гарно) . До тогож не було передніх бамперів, і поки я їх виробляв з нуля, кожен раз приміряючи до моделі, то місце де вони повинні бути розташовані пошкодив, тому перефарбовка вирішилася сама собою. Остіклення також мало вади , особливо на лобовому склі( якийсь пухирець) і бокові також ніяк не співпадали з відливкою віконних пройомів . Тому також довелось виробляти свої. Та і з заднім також довелось помучатись щоб хоч якось його впіндюрити :D . А ще виготовив ковпаки фар( яких також не було) і не такі як на преславутому BBRі :OO: ( да вибачать мене його адепти :wink: ) де навіть на 18-тому масштабі вони пласкі як земля на початку своїх часів :D . Добавив , але стримано деякі ще свої дристочки і вуаля.....

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

FERRARI 400 SA Passo Lungo Coupe Aerodinamico 1962

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Гарно вийшло, бампери як що не знаэш що саморобні, то і не вгадаєш =@ :Bravo: :good: Ігоре розкрий таємницю виготовлення прозорих ковпаків до фар, а то мені треба до мицика зробити-загубилась деталька у попереднього власника :Search:
  • Так я вже колись показував :) тиць
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Аяяй яка красота :good: :good: :good: Теж люблю цей кузов з "ковпаками" на фарах
    Долгожитель
    Долгожитель
    Точно, в мене вже мабуть склероз :oops: гаразд, кажи тоді будь ласка, який прозорий пластик кращє використовувати як півфабрикат?
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”