Хоча може і я . Але це повинно з компьютером бути на ти, а я уви, нєандерталець , відмінність тільки що і з компом

Сплошний круговоріт би виходив і кожен раз багато неформативної лексіки. Так ось, щоб запобігти цьому я вирішив зробити його заново і як то по надійнєє.Тепер як на мене більш надійне до тогож і правдоподібнєє виглядає. Звичайно можна в цьому напрямку рухатись і рухатись( я маю на увазі до аутентичності ) але , це відбирає багато часу , бо робота кропітлива і дрібниць в цій машині безліч. До EXOTO я наврядше дотягну, бо у фінансовому відношені таки стиснен, но щось таки всеж зроблю, бо так і вигляд не загубиться і бачення цієї моделі моє не постраждає

Следующий уровень мастерства на горизонте-если так подумать, исходя из того что я вижу в процессе, то пожалуй этот фургон можно и самому попробовать сделать с нуля без донора.iwa17 писав:Всеж залізо - це і жорсткіше і надійніше.
Маладец.
Olexander писав:Мабуть банально буде звучати (зважаючи на десятки попередніх моделей), але цей проект дійсно бомбезний! Не втомлююсь дивуватись вашій увазі до деталей
тому і деталям дуже багато уваги. А інакше вона і залишиться тим, чим і була, тільки с більш схожим на прототип виглядом. 
laspi писав:Я смотрю так скоро мало от оригинала останется![]()
Следующий уровень мастерства на горизонте-если так подумать, исходя из того что я вижу в процессе, то пожалуй этот фургон можно и самому попробовать сделать с нуля без донора.

Вкладывать часть души, это знакомо.
Игорь а ты потом решетку как заставляешь блищати? оставляешь в оловянном припое, или красишь?