Дякую за огляд та порівняння!Vitaliy D писав:Цього разу хочу запропонувати дещо цікавеньке: огляд досить нової моделі Bentley Continental GT3-R від виробника Almost Real 1:18 і, на фоні, модельку 10-річної давнини від Danbury Mint 1:24.
Все уважно перечитав, але не з усим згоден.
На мою думку порівняння не зовсім коректне. І ось в чому:
Не коректне порівняння різних моделей, було б вірним і цікавішим коли б порівнювалися 2 однакових Мустанги в різних масштабах і від різних виробників або аноголічно з Бентлі.
Ви порівняли Данбері Мінт і Алмост, це все рівно, що порівняти СМС (Данбері) і Кіошо (Алмост) в 18-му, вони різні у своєму виробництві і в відношенні до деталювання. У кожного виробника є свої плюси і мінуси в моделюванні і свій підхід до цієї справи. Он Бураго і Маїсто в 18-м, це теж моделі у великому масштабі, але в порівнянні з Артом того ж масштабу перші залишаються далеко по заду. Так само і у вашому порівнянні. Для мене Франклін, Данбері в 24-му, це все одно що СМС або GMP у 18-му, їх поєднує багате деталювання. Ви порівняйте свого мустанга (Данбері) із мустангом від GMP у 18-му, і здається мені, що Ви в своєму маленькому "конику" розчаруєтеся.
Не коректно порівнювати авто різних епох - тоді і сьогодні у інженерів був різний підхід до будівництва авто (примір: порівняння двигунів, днище та інше). Але згоден, у сучасних авто там де двигун нічого дивитись. Мені подобається коли сучасний двигун у 24-му виглядає так (фото не мої):

І ще, нафіга в цю кашу вплітати ще 43-й (луксмарт) і Мініч, фото яких в цьому порівнянні не має???