G.Green писав:Ще один![]()
Ну-ну, ізголяйтесь)![]()
Добазікаєтеся, що взагалі показувати нічого не буду![]()
ну ты тавой.. зла не держи)
художнега обидеть может каждый, но мы ж понимаем, что самую суть ты уловил

G.Green писав:Але це все дрібниці, про які я і писав) і вони не суттєві. Ну і в такому вигляді вона мені більш довершеною здалась. Я ж не фанат-ФЕРРАРІСТ, щоб бути настільки прискибливим. Мені головне, що я сприймаю, а в якому це вигляді первозданному чи сучасному, це вже другорядне. А кольору так вона взагалі не змінювала.
Але я рад, що ти таки прочитав, що їх було тільки дві, а не багато![]()
А про те що їх багато то я про варіанти, бо друга мала всі кольори райдуги. Хоча інколи в обговореннях і проскакує що можливо й третя була 

Вони не для огляду зайвих очей, а то ще зглазять

Ігоре що за авітаміноз ???? Не Феррарі теж піде, і з огріхами і без них теж піде 
streetst писав:ОПАІгоре що за авітаміноз ???? Не Феррарі теж піде, і з огріхами і без них теж піде
Хоча це моя особлива думка, на яку не варто брати до уваги 
G.Green писав:...А в загалі, я вже не впевнен, потрібні мені взагалі ці усі покази. ...
Депресняк колись пройде ... 
G.Green писав:Вони не підпадають темі цієї візітці.
G.Green писав:А в загалі, я вже не впевнен, потрібні мені взагалі ці усі покази. Якесь дежавю виходить в мене, яке трапилось колись на одному відомому форумі, де в одночасі напав такий облом, і розуміння, що без цього мені таки простіше і все це "ребячество" зайвеХоча це моя особлива думка, на яку не варто брати до уваги