Трохи спорту HINO Ranger 500 Dakar 2010, пілот Терухіто Сугавара. Переможець в класі вантажівок з двигуном до 10л. Модель від Норева, виконана просто неймовірно
Востаннє редагувалось 26 травня 2018, 20:21 користувачем Olexander, всього редагувалось 1 раз.
Ні, це МоторАрт, я її показував на першій сторінці. По якості виконання близька до Мінічампса, можливо й краще. В 1/50 в мене тільки Сканія від Текно, але тут на фото її немає. viewtopic.php?p=480849#p480849
Невеликий відступ від європейських тягачів, хотів би показати моделі радянського автопрому. Не такі потужні, некомфортні і часто неохайні на вигляд, ці машини десятиліттями виконували свою роботу, багато з них їздять і дотепер, хоча вже не так і багато. Старі добрі трудяги з мого дитинства Перший - ЗІЛ-130 від SSM. Приємна моделька, доволі просто виконана. На фото з дешевшим варіантом від Автоісторії, видно, що відмінностей не так і багато.
Ну, і звісно ж, Аіст - переможець премії за найбільш іграшкові двірники Аіста однозначно потрібно доопрацювати - замінити двірники, пофарбувати глушника - буде не гірше SSM. Можливо, замінити дзеркала на більш копійні