• Подякували: 2 рази
  • Яж тобі про оптичний обман писав а не галюцінаціі :P
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    :good: FERRARI 456 GT
    Игорь :Bravo: Приятно смотреть на тонкую ,кропотливую работу!
    мой гараж народных автомобилей
    С Уважением Александр !
    Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
  • kubik писав::good: FERRARI 456 GT
    Игорь :Bravo: Приятно смотреть на тонкую ,кропотливую работу!

:beer:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Игорь - 456-я вся интересна, но передок вообще классно вышел, и решётка аккуратная бросается в глаза. У меня детайл карсовская, но как ни смешно точно такого же цвета, так что где то в цветовых гаммах мы с тобой схожи . :)
    Итальянец в душе и Беларус в сердце Александр Вертинский.
  • Дякую! У такому кольорі вона мені також подобається з темно коричневим салоном. Хотів з відранку показати "М" версію, але півчасова моя пісаніна, враз кудись поділась :crazy: Тепер по свободі наберу все заново і викладу.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Усіх вітаю!
    В продовженні тем присвячених 456-ої моделі, продовжу оновленою версією від показано вище моделі.
    Про прототип:
    З того часу .як перша GT була представлена на Паризькому автосалоні , пройшло декілька років ,а попит на цю потужну четирьохдверку мав шалений серед споживачів. Було прийняте рішення оновити модель, не міняючи суттево вигляду машини. Але зміни таки набули свого значення, це можна було розгледіти і з середини ,салон став більш комфортним і сучасним, і особливо збільшилось місця для задніх пасажирів. Приділено уваги праці амортизаторів і подвіски , да і в цілому керованності нової моделі. З,явились термоізольовані поршні у гальмових циліндра і т.і. Змінилась і конфігурація подвіски, після чого машина припинила різко клєвать носом при екстреном гальмуванні. Зовні, вона не дуже змінилась .але свої відмінності таки має, особливо у передній своїй частині.Капот також лишився характерних для попередниці воздухозабірників і мала більш згладжений вигляд. Всього було випущено з воріт у Маранелло біля 1951 машини GT\ GTA та 1338 варіанту M.
    За приклад до переробки узяв лімітовану версію присвячену Міхаелю Шумахеру у двокольоровому виконанні під назвою Schumacher Edition...

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Про модель:
    Колись декілька років назад я зробив модель цієї машини, але і колір тоді чомусь вибрав не вірний , і фарба опинилась дуже зерниста . Хоча вона мала і свою фішку ,у вигляді під,ємних фар але при повторній переробці я цю чи перевагу чи недолік усунув або замурував як той дємон :pardon: так як воно було не досконало ну і писав вже не раз, що мені ці опціі по цимбалах. Хай інші цім бавляться і граються :D

ЗображенняЗображенняЗображення

Ну а такою, вона нарешті стала, знайшовши біль відповідну до прототипу фарбовку і більш точніше виконання....

FERRARI 456 M ( Schumacher Edition)

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Якою фарбою малювали дах?(класний колір) :good:
    Мій гараж американських авто viewtopic.php?f=4&t=15308
    Обмін-Продаж viewtopic.php?f=5&t=15835
    Долгожитель
    Долгожитель
    Красненькая =@ :Bravo: серая после переделки отлично смотрится :Bravo: :good: хотя идея выдвижных фар мне понравилась в первом варианте :)
    Долгожитель
    Долгожитель
    Шикарно выглядят!

Из чего сделаны ремни безопасности?
  • richmerlin писав:Якою фарбою малювали дах?(класний колір) :good:

Нью Тон "Кварц 630" :roll:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”