• Подякували: 1 раз
  • ERDOGAN писав:Нічогісенька, кажешь? Нічого собі !!! Та це перфектно ! Такі перевтілення варті найвищих захватів !!!

Завжди є до чого прагнути... :roll:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Я тут дещо пропустив :oops: НЕ ВЖЕ :D Ігоре з ВІЗИТКОЮ :beer:
    Ну по черзі:
    ТДФка - взагалі один з найпатріотичніших Ферарі :)
    [/url]ЗображенняЗображення
    Але у твоєму виконанні виглядає якось з шиком, чи що. Бьянка Фуджі додає лоску. Аж самому щось у цьму кольорі захотілось.
    Вівісекція - я так зрозумів що Феррарі залишиться цілою. Чи то ще тільки початок ?
    З 70 річчям улюбленної марки :beer: :beer: :beer:
    330ка - про колір ти даремно, бо по перше як балакали ми з тобою різниця в моніторах різна а ще фотоапарати, освітлення і площини на реальному авто багато можуть що змінити у сприйнятті кольору. Та оновлення пройшли не даремно :good:
    ФФка - коротко, то білий їй пасує !
    Тестароска - ОПА! новинка, та ще й відкривашка ? Через силу робив :lol: Ігоре то точно журналка ? Бо в такому окрасі форма кузова виглядає чудово :Bravo: і рамка на лобовому склі :good:
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • streetst писав:Я тут дещо пропустив :oops: НЕ ВЖЕ :D Ігоре з ВІЗИТКОЮ :beer:
    Ну по черзі:
    ТДФка - взагалі один з найпатріотичніших Ферарі :)
    [/url]ЗображенняЗображення
    Але у твоєму виконанні виглядає якось з шиком, чи що. Бьянка Фуджі додає лоску. Аж самому щось у цьму кольорі захотілось.
    Вівісекція - я так зрозумів що Феррарі залишиться цілою. Чи то ще тільки початок ?
    З 70 річчям улюбленної марки :beer: :beer: :beer:
    330ка - про колір ти даремно, бо по перше як балакали ми з тобою різниця в моніторах різна а ще фотоапарати, освітлення і площини на реальному авто багато можуть що змінити у сприйнятті кольору. Та оновлення пройшли не даремно :good:
    ФФка - коротко, то білий їй пасує !
    Тестароска - ОПА! новинка, та ще й відкривашка ? Через силу робив :lol: Ігоре то точно журналка ? Бо в такому окрасі форма кузова виглядає чудово :Bravo: і рамка на лобовому склі :good:

Сержио grazie! :friends:
    Ну тоді по черзі і відповідаю:
    TDFку закортіло зробити по своєму но в дусі національних кольорів. І кажись, ці лівреї на перлинному полі, дуже виглядають доцільно і гармонійно, як на мене. :roll:
    Про вівісекцію: Ти прав, ФЕРРАРІ залишиться не доторканой. Роботи вже виконано багато, і вона вже має свій вигляд. Також піддалися переробці і інші частини цієї машини. Так що звіт, за мною по переду. 8)
    Ні, не через силу. Монументально не хотілось, а у функціоналі вона більш цікавіша, можна і у салончик позаглядати. І це таки журналка, та що була білою з блакитними лівреями. Но трішки правити кузов довелось, особливо в місці корми знизу.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    щоб сказати що я вражений - нічого не сказати
    щось на кшталт цього малюка
    Зображення
    Антіватнік
  • Щиро дякую! :beer:
    Далі буде не меньш цікаво, я сподіваюсь :roll:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Та я так теж думаю :) . Тож чекаємо....
    Розкажу тобі щось про мову. У мене в дев'ятому класі з'явився новенький, з далекої півночі. Так от по українські він не бельмес, а через пару місяців екзамен. Вчителька попросила щоб йому чим скоріш вивчити мову........ коротше ми перестарались :) він в екзаменаційному диктанті з рос. мови написав українську "і" :). Тож хто має бажання вивчить.
  • Я не в перший раз, усвідомив і підтвердив свою колись вивірену істину, не все те що обертається, є колесом :D Найчастіше все набагато складніше, того що на перший погляд здавалось явним і очевидним. Ось і на цій моделі , для того щоб вона знайшла ті риси що притаманні тому авто що задумав, довелось кожну лінію сторювати заново. Обліпивши моїм улюбленим епоксиліном, почав шукати ті самі риси потрібної ФЕРРАРІ....

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    ЗображенняЗображенняЗображення

Ну і усі потроха, довелося також приводити відповідно до потрібних розмірів....

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Но на цьому ці перевоплощенія не закінчуються, і далі ще попереду доведення їх до потрібної кондіції.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
  • Дякую!!! :beer:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    G.Green писав:Дякую!!! :beer:

Нема за що. Бачиш там 015 є і з хромованим бампером і з фарбованим. А салон в неї дуже світлий, але позаду вона простіша. Літеру І і декальку Феррарі , та й все :pardon: бач на фото #455 який цікавий поворотник то 007 до переробки.
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”