z_fanat писав:Вітаю на форумі!!!![]()
Дуже гарні роботи.![]()
Феррарі Джона Леннона вийшло дуже класне
Щиро дякую за прийом і оцінку моєї праці!

z_fanat писав:Вітаю на форумі!!!![]()
Дуже гарні роботи.![]()
Феррарі Джона Леннона вийшло дуже класне

Serggik5 писав:Игорь, а как ведет себя нержавейка по прошествии времени - тускнеет? Я понимаю, что полирование и может даже лак не дадут дойти до такого, но где-то слышал, что отполированная нержавейка со временем начинает тускнеть и терять глянец. Разговор был именно о таких листах, из которых Вы делаете изделия, а не о столовых приборах.
не помітив. 
Взагалі вінтажні авто, а в данномувипадку, їх моделі, потребують більше уваги до всяких там дрібніць значить і часу ,хоча деякі сучасні моделі, потребували дуже багато часу, щоб вийшло те що задумував і виглядало це пристойно.

Востаннє редагувалось 26 грудня 2018, 21:06 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.
G.Green писав:Зрозуміло що не про столові прибори я вів бесіду.![]()
Вона з однієї сторони полірована, з дугої слегка матова. Лежить на лоджії в шкафу декілька років, поки вигляд свій не змінила. На моїх виробах, також змін зовнішньостіне помітив.

Востаннє редагувалось 26 грудня 2018, 21:16 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.
как по мне один из самых странных купе от феррари, но мне то же нравится

laspi писав:Красивый хетчбеккак по мне один из самых странных купе от феррари, но мне то же нравится
![]()
![]()

Дуже гарно! Вітаю! Усі побачать - це буде доволі цікавим.
І, як то кажуть, підтримуємо відчизняне!
Чекаємо на нові напрацювання! Але і старі ті, яких хтось міг і не бачити, вважаю, будуть доречними тут. 
Но я все одне, поки що те що вважатиму запотрібним, буду викладати.