• Подякували: 1 раз
    Юзер
    Юзер
    Поки що в мене весняне загострення спілкуватись після зимової сплячки, і не втрачаючи з цієї нагоди приводу, продемонструю ще одну цікаву як на мій погляд модельку.
    Іноді час от часу проглядаючи в сховищі свої ранні твори, став до деяких відноститись прискибливо. І помічаючі ті вади що колись мені такими не здавались, на теперішній час ну просто замилюють око як то кажуть. От час від часу і запускаю деякі по другому колу на переробку з більш вибагливим для себе виконанням. І ось зовсім нещодавно, роблячи таку на сторону за купу переробив і свою.

ЗображенняЗображення

Про авто: Ця машина була першою в житті легендарного із бітлов, Д.Леннона. Отримав водійське посвідчення у 1965 році, він придбав цю ФЕРРАРІ за 2-ві тисячі фунтів стерлінгів( 6,2 тис. доларів). Чому ФЕРРАРІ, достаменно мені не відомо. Відомо тільки що лондонськи діллєри прознав що вже на той час відомий музикант отримав права і хоче придбати авто, як к його садибє були підігнані різні марки авто, серед яких були Ягуар і Ролс Ройс може ще які. Но Леннон віддав перевагу тоді італійській марці. Але як там не було, а довго він на ній не проїздив і в ближайшому часі він її продав. Дивлячись на наступні його авто , а це і Ройс нарешті і Міні( що мени відомі) були розписани як під хохлому :D Гадаю, він таки не наважився поглумитись над легендарною маркою а може ще з яких міркуваннь. На цьому історія замовчує, да і не настільки важливо це зараз .

Про модель: Від самого початку була використана журналка 250 GTE 2+2 з перевтіленням її в цю модифікацію. Зараз, переробив геть усі обвіси, з більш точнішою правкою кузова і перекрасом в більш притоманній цьому авто колір( хоча треба признати він всеодно не зовсім такий як на оригиналі). На макро дивлюсь рамки також ще потрібно тончише робити, а лячно, занадто тонка і відповідальна робота з ними, но пробувати таки буду.Тепер вона мені більш до душі, і нарешті таки залишу її в спокої
    До тогож , модель цього авто виробляє тільки ББР тим вона ще більше коштовна як рідкість, тим більше за кошти журналки:wink:
    FERRARI 330 GT 2+2 (John Lennon)

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Уважаемый
    Уважаемый
    а из чего напилены рамки и сделан тент?
  • cool6691 писав:а из чего напилены рамки и сделан тент?

З тонкої нержавійки 02-03мм вирізані за допомогою гровера з отрізной насадкою і придбаной на одному дуже добре відомому нам ринку Курчатовський. Ось приклад як вона виглядає окремо на раніше зафіксованних мною фото:

ЗображенняЗображенняЗображення

Тент, з тонкого алюмінієвого листа с доданням потрібної форми.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Красиво :Bravo: :good: =@ а как делал крышу?
  • laspi писав:Красиво :Bravo: :good: =@ а как делал крышу?

Дима, вище написав, з тонкої жесті придав їй потрібну форму за допомогою....за допомогою, да всього що на ум прийшло, аби відтворити ті складки . Трішечки повозитися довелося, і на мій погляд начебто вона решті решт, схожа на справжню. 8)
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Отлично проделанная работа ! =@ :Bravo:
    мой гараж народных автомобилей
    С Уважением Александр !
    Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
    Вау! Потрясная работа :Bravo: :beer:
    Моя визитка http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=10587

• kubik писав:Отлично проделанная работа ! =@ :Bravo:

Ми старались! :wink:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • collectionUA писав:Вау! Потрясная работа :Bravo: :beer:

Дякую! :beer:
    По переду, гадаю буде не меньш цікаві а деякі , зовсім рідкісні і навіть унікальні экземпляри 8)
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Вітаю на форумі!!! :)
    Дуже гарні роботи. :good:
    Феррарі Джона Леннона вийшло дуже класне =@
    Продам моделі з колекції http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f ... 97#p437997

З повагою,
    Зіновій
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”