Я ось коли пишу на Українській також гадаю, що може десь мій текст виглядає кумедно, то му що для мене це трошки важко-я про існування Української мови дізнався тільки мабудь в третьому класі школи,коли почали її вивчати, навколо мене я в дитинстві її не чув.
laspi писав:Я ось коли пишу на Українській також гадаю, що може десь мій текст виглядає кумедно, то му що для мене це трошки важко-я про існування Української мови дізнався тільки мабудь в третьому класі школи,коли почали її вивчати, навколо мене я в дитинстві її не чув.
Я в побуті також спілкуюсь на російській, в мене жінка росіянка
яка переїхала десь у років 12-ять з Сибіру після ранньої смерті тата в Воронеж потім в Запоріжжя а поім уже в колишній Дніпропетровськ, і мови взагалі не вивчала( тоді таке можно було). Я ж тільки також на предметах української мови та літератури вивчав , а так також тільки російською, бо в мене мати також росіянка, а її батько з Зауралля зовсім. Но він дуже любив Україну, тому тут і залишивя після війни і збудував сім,ю в якої зокрема дітей діда и бабусі народилися моя мама і тетя. Я то взагалі не проти російської, зрозумійте мене правильно, і не против росіян, я проти єкспансіі и калобороционізма.Це мені прикро і огидно, і це якщо хочите , моя громадянська позиція!А взагалі, я вважаю що можно писати як і на рідній мові, так и на том языке , в котором у тебя также течет кровь предков. І я не бачу в цьому ніякої перешкоди.
Посему тему языка считаю закрытой, а говорить будем о моих любимых ФЕРРАРИ, а то й так вже багато зайвого не по темі набалакали

laspi писав:Я ось коли пишу на Українській також гадаю, що може десь мій текст виглядає кумедно...
Чудово виглядає...

Молимось, Боже єдиний,
Нам Україну храни...
Нам Україну храни...
Іноді, для того щоб заполучити бажане авто, не достатньо обліпити модель епоксиліном і надати відповідних форм, а потрібно вдатися до локальних і координальніх засобів як у цьому випадку....
Була модель Альфи і була модель Феррарі. Потрібну було з однією зрізати морду і пріліпити на другу, даби вона в підсумку відповідала би заявленному замовнику авто. Но не завжди все здається таким легким як на перший погляд. От і в цьому випадку, однією цією операцією проблему було не вирішити. Донор Альфи, був значно повнішим від стрункої і тендітної ФЕРРАРІ. і що поробиш, даби усунути ці недоліки, це координально дати схуднути старшої сестриці. Діети тут не допоможуть, часу дуже обмаль, і замовник наврядше буде чекати, бо може таки не дочекатися взагалі
Але слава богам, є інші засоби прискорюючи ці діі, у вигляді ручного гровера. І шляхом декількох маніпуляцій наша Альфа перетворюється також в потрібну нам тендітну пані.....
І тільки зараз можно приступити над опрацьовуванням зовнішного обліку майбутньої моделі....
Р.S Рівно 70 -ят років потому у цей день з воріт свого заводу у Модені виїихав засновник цієї славетної марки Енцо Феррарі на свойому першому автомобілі побудованою під маркою FERRARI ! Так що усіх прихильніків , витаю з цією подією.
Була модель Альфи і була модель Феррарі. Потрібну було з однією зрізати морду і пріліпити на другу, даби вона в підсумку відповідала би заявленному замовнику авто. Но не завжди все здається таким легким як на перший погляд. От і в цьому випадку, однією цією операцією проблему було не вирішити. Донор Альфи, був значно повнішим від стрункої і тендітної ФЕРРАРІ. і що поробиш, даби усунути ці недоліки, це координально дати схуднути старшої сестриці. Діети тут не допоможуть, часу дуже обмаль, і замовник наврядше буде чекати, бо може таки не дочекатися взагалі
Але слава богам, є інші засоби прискорюючи ці діі, у вигляді ручного гровера. І шляхом декількох маніпуляцій наша Альфа перетворюється також в потрібну нам тендітну пані.....
І тільки зараз можно приступити над опрацьовуванням зовнішного обліку майбутньої моделі....
Р.S Рівно 70 -ят років потому у цей день з воріт свого заводу у Модені виїихав засновник цієї славетної марки Енцо Феррарі на свойому першому автомобілі побудованою під маркою FERRARI ! Так що усіх прихильніків , витаю з цією подією.

Востаннє редагувалось 24 грудня 2018, 22:31 користувачем G.Green, всього редагувалось 1 раз.
Прямо Франкенштейн 

Просто нет слов!

Вражаюче.... А яким клеєм ви з'єднали латунь і ЦАМ?
laspi писав:Прямо Франкенштейн
Я такий, но іноді без цього ніяк не можна.

Ickx писав:Просто нет слов!![]()
![]()
Тут головне пам,ятати одну річ: розрізати можно безліч моделей, вздовж, поперек, по діагоналі і т.і. , закинути потім в дальній куточок, і даже забути про їх існування, а можно також цей фєєреричний ( перефразований мною у ферраріричний ) вчинок, довести до такого ж ФЕРРАРІричного фіналу. Так що, все ще по переду, я так думаю
(с)Olexander писав:Вражаюче.... А яким клеєм ви з'єднали латунь і ЦАМ?
Дякую!
Клей епоксідний двухкомпонентний "Момент -метал" в маленьких тюбиках.