Welly
099-228-93-63
прикольные римейки,мне такое нравиться(только освежить может как-то их)
и космиченок хорош
и космиченок хорош
куплю schabak
Римейки буду со временем перекрашивать и восстанавливать,для того и взял.Это у меня уже четвёртая и пятая тойота,никак третью закончить руки не доходят.
Хочу на тойоте свет (фары) сделать и передние и задние,перекрасить ,да всё откладываю,хоть и разобрал уже.
Хочу на тойоте свет (фары) сделать и передние и задние,перекрасить ,да всё откладываю,хоть и разобрал уже.
099-228-93-63
Римейки классные! 

Пишатиметься народ своїми синами.
Все буде добре! Перемога за нами!(с)
Сторінка із новими та не дуже моделями
Блог із різними думками
Блог із різними думками
Андрій-відмінні поповнення-поздоровляю! Стару Карараму зараз можна купити тільки з колекцій тому "Бистрі-Карамби" вже раритетики.
Такі Веллівські моделі теж признаю! Стелажі хороші, але треба ще таких зо три доробляти- дуже все вкупі/вічні проблеми/.
От рімейки шкода "патрошити".Я можу один якийсь "вбитий" некомплектний пустити під конверсію. Це ж на Тойоті ззаді для світла треба дзюравити панельку???
В себе залишив ранню та пізню. Ще шукаю саму пізню із "глухою" задньою дверкою.Одну зробити конверсійну-і того в колекції вже +4! П"яту можна пускати на обмін..../ну це я так збираю-вирішуй звичайно сам/.
Такі Веллівські моделі теж признаю! Стелажі хороші, але треба ще таких зо три доробляти- дуже все вкупі/вічні проблеми/.От рімейки шкода "патрошити".Я можу один якийсь "вбитий" некомплектний пустити під конверсію. Це ж на Тойоті ззаді для світла треба дзюравити панельку???
В себе залишив ранню та пізню. Ще шукаю саму пізню із "глухою" задньою дверкою.Одну зробити конверсійну-і того в колекції вже +4! П"яту можна пускати на обмін..../ну це я так збираю-вирішуй звичайно сам/.
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
С обновочками! Старая карарама -вещь! 

Пишатиметься народ своїми синами.
Блог із різними думками
Блог із різними думками
Продолжение реставрации римейков(не законченная работа)

Тойоту перекрасил и сделал задние фары.Мерседес был чумной (дверцы и крышка багажника),пришлось перекрасить и приклеить детали к корпусу намертво.Не было решётки радиатора у мерседеса ,отлил из эпоксидки,покрашу хромом и будет как новый.
Тойоту перекрасил и сделал задние фары.Мерседес был чумной (дверцы и крышка багажника),пришлось перекрасить и приклеить детали к корпусу намертво.Не было решётки радиатора у мерседеса ,отлил из эпоксидки,покрашу хромом и будет как новый.
099-228-93-63