Долгожитель
Долгожитель
Хорош :Bravo: :good: Я все хотел взять подобный мерседес ДТМ, да так и не взял :unknown:
  • Дякував (ла): 4 рази
  • Зараз TSM випустив купу евіків, в тому числі в даному розкрасі. За відгуками, в рази краще старого доброго Мінічампса.. Щоправда, і ціна в 50$, - для мене така вже непідйомна, але модель класна
    Долгожитель
    Долгожитель
    За 50 долларов меня жаба задушит :P я пожалуй найду деньгам более рациональное применение, а старый минич мне нравится :)
  • В 91му Опель був представлений кількома машинами в модифікації ЕВО, але сезон обіцяв бути таким же непростим, як і минулий. Машина була важка, тестів було проведено замало. Весь сезон 91 для Опеля складався із низки сходів, аварій, зіткнень і приходів у другому десятку. В Зольдері найкращий з опелів, Енгстлер, зайняв позицію 16 у другій гонці, а Клаус Найдзвітц взагалі після інциденту з БМВ Ешера опинився у відбійниках. Оскільки другий етап не приніс покращення результату, Опелю було дозволено скинути 50 кг ваги в наступних гонках. Не сказати, що це допомогло, незважаючи на впевнені кваліфікаційні заїзди з результатами в першій десятці, Опель продовжував плестися в другій половині пелотону протягом усіх перегонів..
    В Нюрнбергу незважаючи на чутки, що вони були на грані виходу, команда прийшла в повному складі. Зійшов Strycek і Енгстлер у кваліфікації гонки, а в гонках Оберндорфер закінчив 18 - в два рази. Вперше Opel Штричека був оснащений ABS саме на етапі Нюрнберга.
    У Діпхольці Опель здобув перші очки, робота Фолькера Штричека далася взнаки але, як сказав спортивний директор Мауер: "Ми заробили бали завдяки вильотам інших ...", тим не менш Штрицек прийшов 15м і 9м. Перші очки за три етапи до кінця сезону…. Попереду було ще шосте місце Оберндорфера у Зінгені, але команда так і залишилась аутсайдером.
    Модель, яку я хочу представити – Опель Клауса Нідзвітца. Даний автомобіль сповна відгріб опелівської слави протягом сезону 91. В Зольдері його вибив з траси БМВ команди Marlboro BMW Dealer Team, з голландцем Ешером за кермом. В Нюрнберзі до нього приклався Леопольд Баварський, у Вюнсторфі – Мерседес Крюцпойнтера, а на Норисрингу - Хегер. 9 сходів протягом сезону і лише 17 місце як найкращий результат. Нажаль, 91 рік був останнім, коли цей непересічний гонщик виступав у ДТМ. Крім німецького туренвагену Клаус вже встиг засвітитися у 24годинах Нюрнбергу, де встановив свого часу рекорд проходження Північної петлі, виступав у багатьох кузовних серіях. Нажаль, ДТМ йому не підкорився.
    Зображення

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

ЗображенняЗображенняЗображення
    Долгожитель
    Долгожитель
    Опель :good:
    Долгожитель
    Долгожитель
    Цікавий Опельок :good:
    Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
    С ув. Богдан...
  • laspi, Bogd@n - дякую за відгуки!
    Трішки фото оригіналів

ЗображенняЗображення

Зображення
    Долгожитель
    Долгожитель
    Класные DTM-ки! :good: Я три года назад попал на Мерса и Ауди - покрутил в руках и решил что куплю позже но так потом и не видел больше :unknown:
    Моя визитка http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=4&t=10587

• collectionUA - насправді такі моделі досить поширені - ебей ними завалений. Правда не завжди ціна відповідає реальності, але знайти хороші пропозиції нескладно.
    Друзі, підкажіть, як вставити картинку, щоб основна була в повний розмір, а інші - мініатюрами? Раніше робив, забув як...
    Долгожитель
    Долгожитель
    Для того щоб картинка була великою кращє зайти на сайт http://postimage.org/, не з форума, а окремо, завантажити картину, потів вибрати "картинка для форума", скопіювати, та вставити. Маленьки завантажити окремо потім вибрати "превью для форума", скопіювати, та вставити в повідомлення.
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”