Підкажіть, в Газ-51, радіатор чим можна пофарбувати? кузов синій як і решітка а я думаю вертикальні полоси чорними зробити... але вони дуже вузькі... як можна покрасити? дякую.
Werwolf1981 писав:Підкажіть, в Газ-51, радіатор чим можна пофарбувати? кузов синій як і решітка а я думаю вертикальні полоси чорними зробити... але вони дуже вузькі... як можна покрасити? дякую.
Є декілька варіантів тоніровки решітки:
1. Акрілова модельна фарба;
2. Гуаш;
3. Декальні полоски;
4. Полоски з підручного материалу.
Востаннє редагувалось 27 квітня 2018, 19:36 користувачем Bogd@n, всього редагувалось 1 раз.
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
С ув. Богдан...
ГАЗ 51 (1АЧ) из АНСа
Покрасил салон, раму, днище, огнетушитель, горловину бензобака, дверные ручки, замки капота, буксировочные крюки, облицовку фар. Затонировал решетку на морде и "кондиционер" на будке. Сделал подобие кардана. Прицепил номера.

Покрасил салон, раму, днище, огнетушитель, горловину бензобака, дверные ручки, замки капота, буксировочные крюки, облицовку фар. Затонировал решетку на морде и "кондиционер" на будке. Сделал подобие кардана. Прицепил номера.

Востаннє редагувалось 27 квітня 2018, 19:37 користувачем Bogd@n, всього редагувалось 1 раз.
С ув. Богдан...
С ув. Богдан...
Bogd@n писав:ГАЗ 51 (1АЧ) из АНСа
Еще можно черным цветом обозначить имитацию отверстия под "кривой" стартер.
e-Peterson писав:Bogd@n писав:ГАЗ 51 (1АЧ) из АНСа
![]()
Еще можно черным цветом обозначить имитацию отверстия под "кривой" стартер.
А лучше просверлить отверстие.
А як радіаторну решітку малювали? там же дуже вузькі зазори? чим малювали?
Werwolf1981 писав:А як радіаторну решітку малювали? там же дуже вузькі зазори? чим малювали?
сажей затонувати
Продажа/обмен - http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=5&t=10370
Я користувався чорною матовою фарбою "Хоббi Малятко" (не плутати з "Хо-Ма"). Наносив пензликом одиничкою. Зайву фарбу зiщкрiбав зубочистою.Werwolf1981 писав:А як радіаторну решітку малювали? там же дуже вузькі зазори? чим малювали?
Значно важче було тонувати холодильник. Отвори там значно меньшi. Фарбу довелось розводить водою i наносить кiлька разiв. А потiм ще довго "гратися" зубочисткою.
С ув. Богдан...
С ув. Богдан...