DSO67 писав:Можна добавити що випускалися паралельно з прямими і з заокругленими передніми нижніми кутами передніх дверок.
На ВАЗ-2102 раннє шкло задньої дверки кріпилося зверху і знизу-пізнє- по боках.
Як змінилася сама дверка та ручка задньої дверки???
І ще: думаю вказані роки в довідці умовні,приблизні,або не повністю обслідувані.
Мій ВАЗ 2102-кріпіж капоту на 2-х зажимах-випуск 06.09.77...
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Нафоткав днища і передні дверки: все було б нормально прямі були на номерних СССР.Заокруглені пішли на номерних СССР-USSR та постномерних:

але ось цей баклажан збиває з пантелику: Новодєл з прямими дверками і цікавим дном: що за дирки спереду і ззаду???

ну і загальна фото

але ось цей баклажан збиває з пантелику: Новодєл з прямими дверками і цікавим дном: що за дирки спереду і ззаду???
ну і загальна фото
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Ярослав, баклажан скорее исключение, чем правило! Это идинтичный случай и пока рано делпть выводы!
Какого года баклажан?
Какого года баклажан?
дырки под подставку были сделаны для мелкой серии к юбилею ВАЗа
Судячи з коробки:-АГАТ 03.2005.
А що на новодєлах ВАЗах дно не мінялось?
А що на новодєлах ВАЗах дно не мінялось?
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!
неа даже маде ин юссср не сточили
Кіндері
: моделі класні і ранні однозначно.
ГД-Владу- колір не сірий як у Віки а блідоблакитний-як у мене/ дивись фото вище/,тільки мій без "майдану" і з прямими кутами дверок....
"Берлу"-Андрій-про ранні -пізні типи передніх дверок згоден повністю. Але знову "баклажан" від Льоші-"Воля"?Що це-"воскресили стару форму для випуску
"новодєлів"?
: моделі класні і ранні однозначно.ГД-Владу- колір не сірий як у Віки а блідоблакитний-як у мене/ дивись фото вище/,тільки мій без "майдану" і з прямими кутами дверок....
"Берлу"-Андрій-про ранні -пізні типи передніх дверок згоден повністю. Але знову "баклажан" від Льоші-"Воля"?Що це-"воскресили стару форму для випуску
"новодєлів"?
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
з повагою-ЯРОСЛАВ!