интересненько, даже 46???Ramesh писав:В Києві на Петрівці сьогодні бачив #43,45,46 і багато попередніх номерів в одного продавця. Кіоск з правої сторони (про нього вже, здається, тут писали). За #45 і 46 хотіли 70 грн.
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
а у нас даже 38 еще нет!А в Киеве этакая машина времени...раньше России номера появляются!
Востаннє редагувалось 21 жовтня 2013, 01:14 користувачем oleg g, всього редагувалось 1 раз.
Да мы наверно курим до вторника 
не знаю, у меня "неэвропейки" нетуFocke-Wulf писав:Отличия есть какие то кроме блистера?
Антіватнік
А на фото это чья?hatchet писав:не знаю, у меня "неэвропейки" нетуFocke-Wulf писав:Отличия есть какие то кроме блистера?
Алмазорезка без пыли и сверление бетона.
Работы любой сложности.
Работы любой сложности.
на соседнем форуме пишут,что на россиянке надпись сзади длиннее на одно слово по сравнению с японкой,на фото видно,что надпись на европейке полная-то есть японка-самый неудачный вариант?
класс-мужик себе в убыток торгует!я почему-то не верю!да еще и номерами,которые в России еще не вышли!Ramesh писав:Продавець каже, що з Москви привізstreetst писав:интересненько, даже 46???Ramesh писав:В Києві на Петрівці сьогодні бачив #43,45,46 і багато попередніх номерів в одного продавця. Кіоск з правої сторони (про нього вже, здається, тут писали). За #45 і 46 хотіли 70 грн.