Продолжаю.. Benetton B194 Чемпион 1994 Михаэль Шумахер

Привет из 50-х

C феррари в моей коллекции на данном этапе покончено!!! Все 15 оформлены! Будем ждать от "Красных" новых побед в личном зачете!!!

Не останавливаюсь на достигнутом.. Жемчужина от Minichamps Brabham-BMW BT52 Чемпион 1983 Нельсон Пике!

Вот еще одна модель.. Закрыл 2000-е!
Остались большие пробелы в 60-х и немного в 70-х и 80-х..

У Мінічампс не так давно з'явилась серія Еволюшин.
Ось в мене появилась нагода порівняти два боліда одного року, звичайний і цієї серії.
Хоч боліди із різних ГП і не зовсім ідентичні по конфігурації, але висновки можна зробити. Як бачите, деталізація у Еволюшн буде ліпше.

Ось в мене появилась нагода порівняти два боліда одного року, звичайний і цієї серії.
Хоч боліди із різних ГП і не зовсім ідентичні по конфігурації, але висновки можна зробити. Як бачите, деталізація у Еволюшн буде ліпше.

Есть прогресс!!! Говорят, что Spark ненавязчиво заставил Minichamps взглянуть повнимательней на свои и без того прекрасные модели!!!
Конкуренция.. 
Так сталося, що через мене останнім часом проходе багато моделей. І Мінічампс різних років і Спарк. Так, раніше Спарк був кращій по якості виготовлення, це точно. І деталізація в них була краще ніж у Мінічампс. Але в них Ф-1 старих нема. Ну а якщо взяти моделі 2011, 2012 років, то Мінічампс мені більше подобається. Але як на мене все ж таки китайці роблять свою справу. Моделі часто не якісно зібрані, наклейки криво поклеєні. Різні інші дрібні недоліки по якості. Все це мене дратує. От як би прийшов до магазину і там тих моделей десяток , то можна вибрати найкращу по якості виготовлення, а як що купуєш через Ebay, то буває що модель приходе не ідеальна. Щось я вже хочу щось більш якісне і крупніше (1 до 18). Так подумав, що свої три десятки Мінічампів поміняв би на 2-3 супер-якісні моделі, дійсно якісно виготовлені і зібрані... А так це все іграшки.artbrat писав:Есть прогресс!!! Говорят, что Spark ненавязчиво заставил Minichamps взглянуть повнимательней на свои и без того прекрасные модели!!!Конкуренция..
Dima_R Раз - это игрушки.. Может стоит попробовать BBR или фабричную TAMEO , а может и самому собрать КИТ?
Ну може. Але самому збирати то для мене не варіант. Трохи руки для таких дрібних деталей не заточені.artbrat писав:Dima_R Раз - это игрушки.. Может стоит попробовать BBR или фабричную TAMEO , а может и самому собрать КИТ?