Ога... Как вспомню , аж грустно
Подпись посвящается Украине! Целой, мирной, процветающей! Такой, какой мы ее хотим видеть! И какой она останется
prodrive писав:Ога... Как вспомню , аж грустно
Та ты не грусти! правую руку подыми,резко опусти со словами " да ну ее...." и попустит!!!
"По замашкам вроде фраер...Но не фраер - это точно!" Костя Сопрыкин
kabanius писав:G&A Models писав:Друзі ще раз дякую всім за відвідини.
Тож наступне поповнення прийшло в родину старого німецького роду - Mercedes-Benz
Ixo Models MUS044 Mercedes-Benz SS 1933
Ixo Models CLC224 Mercedes-Benz 207D Van 1987
White Box WB017 Mercedes-Benz 200D (W123) 1976
Знову, глибокий респект IXO - музейний олдтаймер, та мікроавтобус вийшлі чудові! Але вони не мають альтернативи у модельному плані. А вот W123 - якщо точно пам'ятаю, у тебе вже є - від Minichamps. Ось ця модель від White Box (IXO) - вона чимось відрізняється від неї, модифікація інша - чи що?G&A Models писав:Столик котрий поселився у мене вже давно, понад 10 років тому.
А от що спільного між мебелю і моделями? То ви вже скажете самі
Нічого собі! Здається, цей столик зроблений зі справжнього диска від гоночного Ferrari?
Дуже гарно та символично!
Якщо б я мав таку можливість, я б дуже хотів мати такий столик у себе.![]()
АЛЕ! Якщо я навіть якимось дивом знайшов би таке колесо, його б дуже швидко перекинули мої коти, з усім, що на ньому є.Тому - як би я не хотів, через цю поважну причину прийдеться жити без такого столика...
Ігор ти не помиляєшся столик зроблено із заднього диску Ferrari 360 Modena. В свій час я отримав його як маленький подарунок з Ferrari Maranelo UK
Цікавий факт, що коли Ferrari попадає в аварію, якщо уціліє шилдик з номером шасі - то автомобіль повністю відбудовують до стандарту нового авто. Тому багато речей і деталей іде в "сміття". Диски з алоєвого сплаву не викидають звичайно, їх просто розрізають і вони ідуть на переплав.
Доречі ще один "трофей" це був щорічник Ferrari, ця публікація не поступає в широкий продаж взагалі

G&A Models
ще раз дякую всім своїм гостям за відвідини та коментарії (як по темі так і не по темі
)
)G&A Models
Мерси супер, особливо сiрий
а столiк прикольний

а столiк прикольний

G&A Models писав:Ну а тепер остання новинка сезону,
Але хвилинку, я думаю що треба зробити відступ, Так як наш форум про моделі та і про ввсе що відноситься до моделів і автомобілей, то я думаю що варто з вами поділитись інформацією. Мова іде про мебель, а саме маленький столик.... Столик котрий поселився у мене вже давно, понад 10 років тому.
G&A Models писав:Доречі ще один "трофей" це був щорічник Ferrari, ця публікація не поступає в широкий продаж взагалі
І я таке хочу

Востаннє редагувалось 29 червня 2013, 16:07 користувачем streetst, всього редагувалось 1 раз.
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
Прекрасные модели!
Мазду 323, взагалi, в виде модели никогда не видел...
Мазду 323, взагалi, в виде модели никогда не видел...

І останнє поповнення моєї колекції. Але спочатку декілька слів про сам автомобіль
Після закінчення Другої Світової Війни фірма Rolls-Royce відновила виробництво автомобілів. Першим післявоєнним автомобілем став Rolls-Royce Silver Wraith (срібний привид) котрий випускався на заводі в місті Crewe з 1946 по 1959 рік. Перші автомобілі базувались на шасі довоєнної моделі Wraith з колесною базою 3226мм з передньою назалежною пружинною підвіскою і заднім ведучим мостом на напівеліптичних ресорах. Двигун також базувався на довоенній моделі , але отримав нову головку блоку циліндрів з верхнім позположенням впускних клапанів обємом 4257 куб см. З 1951 року обєм двигуна збільшившся до 4566 куб см, а з 1954 року до 4887 куб см для моделей з довгою базою в 3378мм.Гальмівна система була гідромеханічна гібридного типу - гідравлічні передні гальма і механічні задні де використовувалось механічне серво запатентоване ще до війни фірмою Hispano-Suiza на виготовлення котрого Rolls-Royce мав ліцензію. Автомобіль обладнувався мануальною 4-ступневою коробкою передач, а з 11952 року як опція була авоматична кп від General Motors.
В 1951 році зявилась довгобазова модель (3226мм) , і було виготовлено всього 639 автомобілів в довгобазовому варіанті. Остання короткобазова модель була виготовлена в 1953 році.
Rolls-Royce Silver Wraith була остання модель фірми котра виготовлялась у формі "тільки шасі". Кузови в той час виготовлялись незалежними кузовними фірмами.В основному на шасі монтувались кузова типу лімузин. Але після закінчення війни кількість спеціалізованих кузовних фірм почала різко зменшуватись. Для клієнтів, охочих купити готовий автомобіль в стандартному кузові вже встановленому виробником, фірма Rolls-Royce пропонувала Bentley Mark VI.
Всього було виготовлено 1883 автомобілі (639 з них з довгою базою)
До сьогоднішнього дня Rolls-Royce Silver Wraith офіційний автомобіль президента Ірландії, офіційний автомобіль Короля Данії, у кузові кабріолет він і на сьогодні церемоніальний автомобіль президента Бразилії.
Тож до вашої уваги:
TSM 104313 1950 Rolls-Royce Silver Wraith "Japanese Imperial"

Після закінчення Другої Світової Війни фірма Rolls-Royce відновила виробництво автомобілів. Першим післявоєнним автомобілем став Rolls-Royce Silver Wraith (срібний привид) котрий випускався на заводі в місті Crewe з 1946 по 1959 рік. Перші автомобілі базувались на шасі довоєнної моделі Wraith з колесною базою 3226мм з передньою назалежною пружинною підвіскою і заднім ведучим мостом на напівеліптичних ресорах. Двигун також базувався на довоенній моделі , але отримав нову головку блоку циліндрів з верхнім позположенням впускних клапанів обємом 4257 куб см. З 1951 року обєм двигуна збільшившся до 4566 куб см, а з 1954 року до 4887 куб см для моделей з довгою базою в 3378мм.Гальмівна система була гідромеханічна гібридного типу - гідравлічні передні гальма і механічні задні де використовувалось механічне серво запатентоване ще до війни фірмою Hispano-Suiza на виготовлення котрого Rolls-Royce мав ліцензію. Автомобіль обладнувався мануальною 4-ступневою коробкою передач, а з 11952 року як опція була авоматична кп від General Motors.
В 1951 році зявилась довгобазова модель (3226мм) , і було виготовлено всього 639 автомобілів в довгобазовому варіанті. Остання короткобазова модель була виготовлена в 1953 році.
Rolls-Royce Silver Wraith була остання модель фірми котра виготовлялась у формі "тільки шасі". Кузови в той час виготовлялись незалежними кузовними фірмами.В основному на шасі монтувались кузова типу лімузин. Але після закінчення війни кількість спеціалізованих кузовних фірм почала різко зменшуватись. Для клієнтів, охочих купити готовий автомобіль в стандартному кузові вже встановленому виробником, фірма Rolls-Royce пропонувала Bentley Mark VI.
Всього було виготовлено 1883 автомобілі (639 з них з довгою базою)
До сьогоднішнього дня Rolls-Royce Silver Wraith офіційний автомобіль президента Ірландії, офіційний автомобіль Короля Данії, у кузові кабріолет він і на сьогодні церемоніальний автомобіль президента Бразилії.
Тож до вашої уваги:
TSM 104313 1950 Rolls-Royce Silver Wraith "Japanese Imperial"

G&A Models
Яка краса
менi завжди подобались авто цiэi марки, цiкаво як в Англii до неi вiдносяться, я вот вчора дивився Top Gear i для мене був шок як Джереми Кларксон втопив в бассейнi старенький Ролс Ролс Силвер Шадов 
менi завжди подобались авто цiэi марки, цiкаво як в Англii до неi вiдносяться, я вот вчора дивився Top Gear i для мене був шок як Джереми Кларксон втопив в бассейнi старенький Ролс Ролс Силвер Шадов 
Очень красивая копия очень красивого автомобиля
, поздравляю с таким роскошным пополнением коллекции.
, поздравляю с таким роскошным пополнением коллекции.
Тому - як би я не хотів, через цю поважну причину прийдеться жити без такого столика...