!!! И сколько много сразу...Ух ты! Автолегенды Италии! Альфы
!!! И сколько много сразу...
!!! И сколько много сразу...Все модели - игрушки. Но не все игрушки - МОДЕЛИ!!!
Ого! Просто замечательные 

С ув.Никита
В моей коллекции 3 автомобиля, 1 мотоцикл и 1 трактор . Начинаем коллекцию заново
Коллекционирую масштаб 1:43
В моей коллекции 3 автомобиля, 1 мотоцикл и 1 трактор . Начинаем коллекцию заново
Коллекционирую масштаб 1:43
G&A Models писав:EG 802621 Alfa Romeo Giulietta 1977
EG 804821 Alfa Romeo Giulietta 1.6 1978
EG 801521 Alfa Romeo Alfetta Carabinieri 1972
G&A Models писав:Proggetto K Alfa Romeo Alfetta GT 1974
Proggetto K PK 194 Alfa Romeo 75 1600 Polizia 1987
Proggetto K PK 190 Alfa Romeo 75 1600 2nd series road car 1987
G&A Models писав:ARS Alfa Romeo 33 1991
Ось саме це я очікував - дякую тобі! Для мене особисто "Альфи" 1970-х - 80-х - в якійсь мірі "символ" цієї марки.
Доречі, цікаво що в тебе "мініатюри" цих автомобілів в 1:43 - саме італійських виробників, що є символичним!
ARS та Progetto K, наскількі мені відомо, зараз вже моделі авто не випускають, а от щодо Edison Giokattoli є питання - на твою думку, хто виробляє моделі для цього бренда?
А как по мне , то самя яркая Альфа это SZ
Подпись посвящается Украине! Целой, мирной, процветающей! Такой, какой мы ее хотим видеть! И какой она останется
Andruxa писав:Андрей, вы сказали обратить внимание на деталировку Nuvola и GTV... чем они отличаются от обычных Солидо или журналки в красно-желтых коробочках? Я надеюсь когда-то приобрести две эти модели, но скорее всего это будет журналка Солидо-Хачете, поэтому хотел бы знать насколько они хуже чем те, что вы показали.
Дело в том что те модели были произведены Solido во второй половине 90х, а тогда модели Solido серийного образца не были высокой деталировки, качество литья кузова было на высоте, а вот интерьер был простым, одноцветным. В общем эти модели были стандартным дайкастом конца 80х, если так можно сказать. Поэтому качество исполнения моделей Alfa Romeo меня поразили, это был уровень значительно выше.
На сегодня качество моделей Solido хорошее. Думаю что на сегодня большой разницы между моделями Solido и журнальных серий не будет, имею в виду тот факт что качество бюджетных моделей на сегодня достаточно хорошее.
Так в двух цловах ответ на твой вопрос будет такой: те модели о которых ты спрашиваешь на должны быть хуже тех что я показал. Но есть одно НО!
Я видел журнальные серии где воспоризводили модели 70х, 80х так как они выпускались в те далекие годы. Так что нужно знать о какой журнальной серии ты говоришь.
G&A Models
Alfa Romeo Nuvola сподобалась

Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
С ув. Богдан...
kabanius писав:G&A Models писав:Ось саме це я очікував - дякую тобі! Для мене особисто "Альфи" 1970-х - 80-х - в якійсь мірі "символ" цієї марки.
Доречі, цікаво що в тебе "мініатюри" цих автомобілів в 1:43 - саме італійських виробників, що є символичним!
ARS та Progetto K, наскількі мені відомо, зараз вже моделі авто не випускають, а от щодо Edison Giokattoli є питання - на твою думку, хто виробляє моделі для цього бренда?
Ігор я думаю що EG має відношення до PCT
G&A Models
Спасибо за ответ Андрей!
Я говорил о серии "Un siècle d'automobiles" Начетте (Солидо/Корги)
Нувола там вроде неплохая. А вот GTV, что журналка, что регулярная Солидо, имеет одну неприятную особенность - сильно утоплены в ниши задние колеса. А на вашей модели я такого не заметил.
Я говорил о серии "Un siècle d'automobiles" Начетте (Солидо/Корги)
Нувола там вроде неплохая. А вот GTV, что журналка, что регулярная Солидо, имеет одну неприятную особенность - сильно утоплены в ниши задние колеса. А на вашей модели я такого не заметил.
Шукаю BMW Z4 M Coupe, Welly Premium 1/43
G&A Models писав:Ігор я думаю що EG має відношення до PCT
Дякую тобі. Чомусь я раніш вважав, що у EG "ноги ростуть" від Universal Hobbies.
Але підозри щодо участі в цьому проекті PCT були раніше: тримав в руках FIAT Ritmo від EG - точно такий як мій "журнальний" SEAT Ritmo, тількі колір інший!От, доречи , тут я пропоную тобі зробити наступну "зупинку"
- тобто на італійському FIAT та іспанському SEAT: як тобі відомо, до початку 80-х ці компанії буди дуже тісно пов'язани!kabanius писав:G&A Models писав:Ігор я думаю що EG має відношення до PCT
Дякую тобі. Чомусь я раніш вважав, що у EG "ноги ростуть" від Universal Hobbies.
Але підозри щодо участі в цьому проекті PCT були раніше: тримав в руках FIAT Ritmo від EG - точно такий як мій "журнальний" SEAT Ritmo, тількі колір інший!quote]
На сьогодні , без доступу до потрібної інформації, є дуже важко сказати із впевненістю що саме входить в РСТ а що ні. Якщо ви не проти то я зроблю невеличке ліричне відступлення та скажу пару слів про РСТ - PCT Collectibles Industry, Ltd.
Відомий факт що фірма зародилась на основі бувшої виробничої бази Vitesse в 2000 році, і почала своє існування як ІХО, доречі багато перших моделей ІХО це були не вийшовші в світ раніше , або перевипуски старого Vitesse. Залишиться істиною якщо я скажу, шоо європейцю не зрозуміти і не осягнути Східну Філософію життя, бо і до сьогодні важко визначити що налешить кому у Піднебесній, так як лихо все переплутано і заплутано. Провести межу поміж РСТ і Hongwell таки важко. Але повернемось до фактів.
РСТ займається слідуючим:
1 Офіційний власник таких брендів як: IXO, IST, Premium X, J Collection, Odin(вїйськова тематика в 1/72)
2.Співпрацює з автовиробниками NISSAN, SEAT, HYUNDAI, MERCEDES BENZ, JAGUAR, RANGE ROVER, ROLLS-ROYCE та іншими для виробництва їхньої сувенірної продукції.
3.На сьогодні один із найбільших (70% світового ринку) виробників та постачальників масштабних моделей та фігурок для видавництв:
DeAGOSTINI (Italy, Germany, UK, Russia, Poland, Greece, Japan, etc.)
PLANETA DeAGOSTINI (Spain, Portugal, Brazil, Argentina)
EDICIONES ALTAYA (France, Spain)
EDITION ATLAS (France)
ATLAS VERLAG (Germany, UK, Switzerland, Italy, Scandinavia, Easter Europe)
EAGLEMOSS (UK, Germany, Japan)
RCS FABBRI (Italy, France)
GE FABBRI (UK, Germany, Brazil, Russia, etc.)
EDITIONS COBRA (France)
HACHETTE COLLECTIONS (France, Japan)
Одні із знаменитих журнальних серій моделі для котрих виготовлені РСТ
100 YEARS OF MOTORSPORTS (2001)
TAXIS OF THE WORLD (2001)
RACING BIKES OF THE WORLD (2002)
THE OFFICIAL MotoGP COLLECTION
LE CIRQUE PINDER (2002)
MY DEAR OLD FRENCH DELIVERY VANS (2004)
CLASSIC BIKES
MODERN STREET BIKES
THE DUCATI COLLECTION
THE ORIENT EXPRESS
THE OFFICIAL “24 HOURS OF LE MANS” COLLECTION
RALLY CARS
THE OFFICIAL “RALLYE MONTE-CARLO” COLLECTION
MY DEAR OLD FRENCH CARS
MY DEAR OLD SPANISH CARS
MY DEAR OLD PORTUGUESE CARS
MY DEAR OLD TRUCKS
SUPERCARS
CARS OF THE 30’s
WORLD WAR II FIGHTER
WORLD WAR II BOMBERS
TANKS OF THE WORLD
THE PANZER DIVISION COLLECTION
COMBAT VEHICLES OF THE WORLD
THE MICHELIN COLLECTION
THE MERCEDES COLLECTION
THE SIMCA COLLECTION
THE SEAT COLLECTION
THE SEAT SPORT COLLECTION
THE FRENCH RALLYE COLLECTION
LE ROUTE BLEUE (NATIONALE 7)
JET FIGHTERS
SILVER PLATED CARS
4.Основний виробник продукції для фірм як MATTEL, REPLICAGRI, SLOT-IT, BELKITS, та інші
На сьогодні фірма має понад 120 ліцензій від автовиробників, спортивних (ралійних і тп) команд, кіностудій, гонщиків і тд на виробництво відповідної продукції та використання символіки.
Можна продовжувати довго, але це нам самим залишається, як кажуть - методом научного тика, треба догадуватись хто і під чиєю парасолею сидить
Власне тому і прослідується майже 100% подібність між різними виробниками
А стосовно Edison Giokattoli (ЕG) треба згадати дуже важливий факт, що фірма є тільки імпортером моделей, а не виробником!!!! От і виходить, що робить моделі для EG все той же РСТ.
Фірма котра виробляла моделі для серії Alfa Romeo - Metro Models Italy - пропала з лиця землі, а тіж самі моделі ідуть під іншими брендами. Як я вже говорив, не зрозуміти нам китайців!!!
G&A Models