Kyosho Ferrari 308GTB Quattrovalvole
308-а це найбільш бажана Киошевська Ferrari, але надії її отримати я не мав, і коли на Аукро з’явилась б/у модель я одразу її купив. Довилося що правда зайнятись реставрацією і не все вдалося виправити, але враховуючи ціну я дуже задоволений. Сама модель викликає лише позитивні враження ідеальне виконання кузова всі елементи відчиняється і мають мінімальні зазори, дуже реалістично виглядає оптика, в кришці капота наскрізна сітка, особливо мені подобаються шильдики на кормі – кінь та написи виконані травленням. Єдине що не зрозуміло це фарба, якість її неоднорідна деякі деталі гладенькі і якісно пофарбовані, а інші мають помітну шершавість. Двигун відтворена на пристойному рівні хоча з таким розміщення розгледіти там щось дуже складно. В салоні теж все добре хоча дошка приладів в вигляді просто наклейки виглядає іграшково, але на загальне враження це ні як не впливає. Днище представляє собою фактично повністю пласку поверхню і дивитись там не має на що, але є особливість про яку я не знав, і це стало приємною несподіванкою, виявляється на кіошевських Феррарі працююча підвіска при чому вона точно відтворює конструкцію оригіналу.
Дуже шкода, що Kyosho так обламали з ліцензією на Ferrari дуже хотілось би поряд з 308 поставити Testarossa , F40 та GTO 250 , але нині ціни на них зовсім не гуманні.

Востаннє редагувалось 14 червня 2014, 21:31 користувачем White_A_I, всього редагувалось 1 раз.