• Дякував (ла): 1 раз
  • biologxxx
    +100500
    Мысль - бомба.
    Но для этого нужны финансы. А вот как их собирать - это уже дело другое. Есть у меня мысли, но даже боюсь озвучивать ибо мне кажется - съедять!
    alexm206 писав:biologxxx
    +100500
    Мысль - бомба.
    Но для этого нужны финансы. А вот как их собирать - это уже дело другое. Есть у меня мысли, но даже боюсь озвучивать ибо мне кажется - съедять!

Чого зразу з"їдять?
    Організуєм фонд із мізерними внесками, тай за якийсь рік назбираєм для себе.
    Ніхто ж нам не поможе, крім нас самих
    Лучшая реклама сайта - это мы сами, наши дела, поступки. Наши постоянные срач и разборы, гавнокидание друг в друга всякими обвинениями и разного рода "мне пох - живу как хочу" и подобной ерундой - это тоже реклама. Что бы кого то пригласить в гости - надо прибраться от внутреннего мусора вначале.
    Немає нічого важливішого за перемогу.
    За НАШУ ПЕРЕМОГУ.
    Вся московія, за «рускім корабльом!»
    Наhyй!
    Еееее...вибачте, що перебуваю - а можна про своє, "наболівше" ?
    З головної сторінки з розділу оголошень черговий раз "пропало" (воно то є, але ше треба здогадатися його знайти) оголошення про львівські реали (viewtopic.php?f=6&t=2517&p=84080#p84080). Я поки його знайшов, то сам встиг проклясти все на світі. А якщо дійсно якомусь новому користувачу форуму цікаво ? чи хтось хоче подивитись, коли саме відбудеться наступна зустріч ? Та заманається шукати і плюне.
    Може я тут не в тему зі своєю проблемою і мене заклюють, але... Я розумію, що є і важливіші події і проблеми в житті форуму, але можна ж якось цю проблему вирішити ? Збільшити кількість оголошень, які відображаються на гол. сторінці, або переводити неактуальні оголошення в статус простих тем. А ?
    Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
    avtoMax7
    Добре,переходжу на українську мову.Мені вона ближча,ніж російська.
    Власне,а якою повинна бути реакція,коли український форум,пропонують зробити просто форумом? Тим більше,в світлі останніх подій у країні. Я живу в Європі,але шкодую що не в Німеччині чи Італії,а в Україні. Зате повністю задоволений,що в Україні,а не в іншій країні СНГ.
    Тепер по суті справи.Назва запропонована Артемом - «Украинский форум коллекционеров автомоделей» усіх влаштовує? Проблема вирішена?
    Скажу одне – те що форум український,повинно бути видно із заставки.Як запасний варіант – коли вже і не словесне визначення територіальності,то хоч графічне – добавте прапор на логотип.
    Честно говоря, я не вижу причин "убирать" слово УКРАИНСКИЙ.
    Версия «Украинский форум коллекционеров автомоделей»- почему бы и нет?! :wink:
    LaKOSS писав:maniachello

Еще ко мне, как к одному из организаторов форума, вопросы есть?

не вопрос - требование.
    удалить весь срач на тему переименования.
    а то модеры очень живо этот срач поддерживают.
    kabanius
    tarazini писав:
    LaKOSS писав:maniachello

Еще ко мне, как к одному из организаторов форума, вопросы есть?

не вопрос - требование.
    удалить весь срач на тему переименования.
    а то модеры очень живо этот срач поддерживают.

Мил человече, а где Вы тут срач видите? Это не срач, это - дискуссия, причем дискуссия в рамках правил форума!
    К тому же, смею заметить - дискуссия происходит совсем не в Вашей излюбленной (судя по статистике в профиле) теме "купли-продажи", правда ведь? :wink:
    нагадую про себе, якщо ніхто не проти :oops:

mykola78 писав:Еееее...вибачте, що перебуваю - а можна про своє, "наболівше" ?
    З головної сторінки з розділу оголошень черговий раз "пропало" (воно то є, але ше треба здогадатися його знайти) оголошення про львівські реали (viewtopic.php?f=6&t=2517&p=84080#p84080). Я поки його знайшов, то сам встиг проклясти все на світі. А якщо дійсно якомусь новому користувачу форуму цікаво ? чи хтось хоче подивитись, коли саме відбудеться наступна зустріч ? Та заманається шукати і плюне.
    Може я тут не в тему зі своєю проблемою і мене заклюють, але... Я розумію, що є і важливіші події і проблеми в житті форуму, але можна ж якось цю проблему вирішити ? Збільшити кількість оголошень, які відображаються на гол. сторінці, або переводити неактуальні оголошення в статус простих тем. А ?
    Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
    mykola78 писав:нагадую про себе

Коля, ты знаешь что я "тэйбл" в таких вопросах :oops: я чисто технически не могу это сделать.
    Скорее всего нужно сделать отдельные темы по городам и проводимых там реалах. Это моя мысль.
    Немає нічого важливішого за перемогу.
    За НАШУ ПЕРЕМОГУ.
    Вся московія, за «рускім корабльом!»
    Наhyй!
    Відповісти

Повернутись до “Правила Форуму”