AutoArt Lamborghini Miura SVЗавдяки цій моделі я дізнався про фірму AutoArt і вона одразу стала для мене еталоном за якому я вибирав наступні моделі.
Miura виконана бездоганно мені в ній подобається все.
Зовнішність – модель має правильні пропорції, дуже добре пофарбована, всі з’єднання з мінімальними зазорами. Всі елементи, які повинні відчинятися мають таку функцію, відчиняються : передній та задній капоти; багажник (з середини вкритий флоком); відчиняються дверцята при чому вони закріплені на петлях і виконані з піднятим боковим склом. На моделі якісний хром, тоненька окантовка скла щільно прилягає і не має жодних зазорів в місці стику. Оптика виглядає дуже реалістично, а передні фари підіймаються, самостійним елементом виконані передні повторювачі повороту.
Всередині теж без недоліків детально виконаний двигун, система охолодження та елементи підвіски, внутрішня поверхня капотів теж достовірно відтворює реальну конструкцію.
В салоні все на своїх місцях, чудово виглядаю кермо з травленими спицями та логотипом по середині, на передній панелі можна розгледіти шкали приладів, пол в салоні покрито флоком, навіть на стелі відтворені всі елементи до того ж випадково виявилися, що сонце захисні козирки теж рухомі.

Востаннє редагувалось 14 червня 2014, 21:42 користувачем White_A_I, всього редагувалось 1 раз.