Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
Женя, ты загнал меня в тупик, т.к. я и не знаю теперь, с чем тебя вначале поздравлять )))))) Поэтому пойду по порядку (хитрый я, правда? :) )
restavrator писав:Для начала 24й масштаб.Многие его не воспринимают,типа не серьезно,но мне лично оч. нравятся америкосы в 24м.
Шеви Аэроседан Флитлайн,типа наша Победа,только американская.
Мустанг..один из самых странных,но при этом интересный вариант дизайна.
Форд Ф100...Ну почему у нас не делали пикапов ЗИЛ 130?

"Американская Победа" - обалденно красива - мы пока в поиске этого чуда )
Мустанг и пикап - тоже веЩь!!!! А пикап из 130-го я где-то встречал на просторах Нета, правда, в качестве самоделкина.

Пластиковая "Буханка" для меня - совершеннейшее открытие :oops: А кто их выпускал и когда?
ЗИЛ - классика серьезной коллекции.
Автобусы - чуть не утонул в собственной слюне ))))) Можешь что-то сказать в сравнении с КБ?
С уважением, Дмитрий
+38-050-278-33-08
http://www.facebook.com/dmitriy.brook.ua
Долгожитель
Долгожитель
Re: Restavrator

Повідомлення DSO67 »

fair2107 писав:Женя, ты загнал меня в тупик,

fair2107
-Діма: це я тебе загнав- :OO: . Новинки Паші а не Жені--хоча у всіх нас трохи "споріднені"теми колекції.. :friends:
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Юзер
Юзер
Не,ну ЛАЗ Наташа,таки отлично сделанный!
Видно что к нему прикладывал руку мастер :wink:
:ROFL:
Куплю/обменяю модели 87 масштаба.
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
DSO67
Зображення
Зображення
Ярослав, це фото дна моїх 302-х. Зелений був куплений приблизно у 1984 році безпосередньо в Білорусії моїми батьками. Жовтий - це нещодавне придбання з рук. Дно жовтого подібне до Пашиного, не враховуючи деяких стертих надписів. Мої спостереження щодо форм кузова не виявили особливих відмінностей між моделями, тобто штампи на момент випуску як зеленого, так і жовтого були не зношені. Проте мені кинулась у вічі різноманітність кольорів навісних елементів у жовтого 302: бампери - чорні, всі вставки - білі. Це мені здалося ознакою якогось перехідного періоду, коли збирали модель із того, що попадеться під руки. На ранній період це не схоже. У Паші всі елементи подібні до кольору кузова, тобто чорні, що, на мою думку, теж близько до пізнього періоду, коли постали питання економії. Проте я також розумію, що спрощення дна - це перш за все ознака пізнього періоду, а не навпаки.
Але це все лірика, головне питання - з'ясувати, в яких роках був ранній та пізній періоди випуску. Якщо ранній період, умовно кажучи, скінчився принаймі у 1983, тоді мій зелений Босс - вже пізній. Якщо ж ні, тоді як пояснити існування його дна?))
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення DSO67 »

Ну давай Женя попробуємо розібратися:
Що нам відомо із списку "Драйвера"???
Дуже мало інформації: дослівно -випуск початок 80-х по початок 90-х...
Спочатку випускався без ціни,потім з ціною 1-00 потім без надпису назви рімейка... Все..
От ще одна інформація нажаль не відмітив з якого форуму:
випуск-початок 1982-початок 1990р.Перші випуски мали вставні фари ,надписи до 1984р,на пізніх ціна 1-00 без назви моделі.
Як бачиш- багато нестиковок і це зрозуміло. Особисто не бачив ні у кого цих рімів із вставними фарами,хоча сам маю конверсійного із вставленими фарами-стразами,які зрозуміло не заводські.А от Чи мала сама передня панель рідні заводські дирки під фари -сказати не можу: треба ковиряти а мені шкодА.. Про хром також ніде не згадується---тому пластикові деталі могли бути різного кольору...
А тепер повертаємось до тих реальних наших рімів-які ми можемо "обмацювати по ночах".. :D
1.Твій жовтий- круглоголова лялька,назва моделі ще з форми "Мебетойс",без ціни і маде ін..яку наші не встигли наліпити на пресформі.
Ця модель відповідає інформації із списку "Драйвера" і намою думку випускалась дуже короткий період-форми з надписом Маде ін ЮССР + оприділена для продажу ціна вже готувалися у майстерні...
2.Пашин "Босс"-круглоголова лялька,назва моделі, ціна і маде ін...
3.Міняється тільки логотип- лялька стає курчавою-всі надписи залишаються...
4.Твій зелений і мій тоже: щезають надпис моделі і маде ін, а курчаве лого,ціна і № залишаються... Куплене твоїми батьками в 1984 році підтверджується другою вказаною мною інформацією,що назви щезли з 1984 році..
5. На днищі залишається тільки №--саме пізнє днище..
Можливо існують ще якісь різновиди днищ? Давай шукати!!! Згоден з тобою-що від ранніх до пізніх модельок якість апсолютно не змінювалась в гіршу сторону...
Фу... тепер читайте- :friends:
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення DSO67 »

Пункт №1 анульовано! Це рімейк-аналогічний пункту №2--- тобто залишається 4 відомих типи днищ.... :OO:
ДОГОВОР ДОРОЖЕ ДЕНЕГ...
з повагою-ЯРОСЛАВ!
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
DSO67 писав:
fair2107 писав:Женя, ты загнал меня в тупик,

fair2107
-Діма: це я тебе загнав- :OO: . Новинки Паші а не Жені--хоча у всіх нас трохи "споріднені"теми колекції.. :friends:

Паша, ай эм соу сорри :oops: Имя перепутал, но суть сообщения правильная )
С уважением, Дмитрий
+38-050-278-33-08
http://www.facebook.com/dmitriy.brook.ua
Долгожитель
Долгожитель
С обновами. :good: :good: :good:
Контактна інформація:
Долгожитель
Долгожитель
Всем спасибо за комментарии!!
И особо Жене и Ярославу за обсуждение Мустанга. Я лично думаю что он все же ближе к ранним чем к поздним.Вставки на капоте в цвет кузова не думаю что означают поздний выпуск. Да и литье четкое,не испорченное.

П.С. Скоро фото новинки!
Реставрация ретро автомобилей http://www.oldcarservice.com.ua/
Мой видео канал http://www.youtube.com/user/restavratorful?feature=mhee
Покраска авто http://pokraska-kiev.com.ua/
Долгожитель
Долгожитель
Вітаю з новинками останніх місяців, ну і з прошедшим ! :beer: :beer: :beer:
Даремно думати, що мудрість - це превілегія старості.
Відповісти

Повернутись до “Візитки”