Долгожитель
Долгожитель
Re: Bogd@n

Повідомлення streetst »

Богдане ну передній пофарбував та й годі :D :good: В червоному вбранні вона виглядає перфектно але в мене з нею окрема історія - то моя перша Феррарька і то табу :D
Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
Долгожитель
Долгожитель

Повідомлення Bogd@n »

G.Green писав:Торопиха))
Таке буває, коли дуже хочеш поділитися радістю своєю. В мене також таке буває ,коли я впевнений що все вже зробив, поспішав відсняти. Але коли ти вже роздивляєшся модель на фото, вилазять ось такі казуси. Але я таки все ж перефотографовую. Хоча, це хіба казус? Підкрасиш, і буде вона гарнюня
А як же не поспiшати, коли сонце зараз виходить раз у мiсяць i то на одну годину?
Пы.Сы. Вже все домальовано i все дороблене

G.Green писав:
Bogd@n писав:А вообще, есть у меня одна безумная идея по Феррарям, но она требует значительного финансового вливания. И не факт, что хоть половина отобьется. Кароче, ихочиццаиколицца.))
А усі безумні ідеї на те і є безумні, що виправдати їх іноді з фінансової точки зору, неможливо. Але вони мають інше значення і особливу цінність для нас , яку не виміряєш в грошевому еквіваленті, бо вони є втіленням наших мрій і сподівань, що все що задумано, таки не дарма.
Нажаль є багато більш насущних потреб :( а ніж машинки. Та й жінка не зрозуміє якщо я раптом викладу кілька тисяч за раз. Проте ще не все втрачено і вогник надії ще жевріє... :roll:
streetst писав:Богдане ну передній пофарбував та й годі В червоному вбранні вона виглядає перфектно але в мене з нею окрема історія - то моя перша Феррарька і то табу
Дякую, Сергiй. :beer:
Хочешь изменить мир? Начни с самого себя.
С ув. Богдан...
  • Подякували: 1 раз
    Юзер
    Юзер

Повідомлення G.Green »

Bogd@n писав:Нажаль є багато більш насущних потреб :( а ніж машинки. Та й жінка не зрозуміє якщо я раптом викладу кілька тисяч за раз. Проте ще не все втрачено і вогник надії ще жевріє...

Тут усе просто. Я вже багато де казав, що любе хоббі, це поперш усього наш особистий егоїзм) У когось він більш зашкалює а хтось, все ж тримає себе в рамках дозвільного. А з жінками .також все просто, вони або розділяють наші уподобання, або не сприймають це, хоча і роблять вигляд що їм байдуже( це якщо вони насправді кохані).
    От тільки сьогодні, замовив розкрій матеріалу з усіма витікаючими, віддавши 10 з половиною тирр, на майбутню кімнату і це без фурнітури, а от те що задумав нарешті зробити таки койко місто для своїх улюбленців, роблю паралельно з цим, то все це нівілірується і майже не помічається жінкою 8) :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення Bogd@n »

G.Green писав: любе хоббі, це поперш усього наш особистий егоїзм) У когось він більш зашкалює а хтось, все ж тримає себе в рамках дозвільного. А з жінками .також все просто, вони або розділяють наші уподобання, або не сприймають це, хоча і роблять вигляд що їм байдуже( це якщо вони насправді кохані).
    Та тут справа навіть не в жінці, адже я сам розумію, що заначку доведеться пустить на дійсно потрібні для сім`ї речі.
    Але я чекаю на Новий Рік, можливо до нас на роботу завітає Дід Мороз. :wink:
    С ув. Богдан...
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення laspi »

Да уж, я вот то же хотел чего нибудь прикупить на заначку, а тут как на зло моя старушка 1/1 сломалась... дважды и аккумулятор сдох :crazy: пришлось на неё тратиться, и даже заначки не хватило :D
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення Bogd@n »

Итак, последняя в этом году обновка - MERCEDES W07 F1 Hybrid. Чемпионский болид Нико Росберга 2016 года из моей любимой формульной журналки, что в Италии все еще издается. Это самый свежий чемпион в моей коллекции, и ждал я его с нетерпением. Как ни как а 13 евро, не 50. [s]или скоко там Минич стоит?[/s]. Вообще я не рассчитывал получить этого чемпиона раньше средины декабря, а он приехал ко мне уже через пять дней после выхода в Италии! :shock: За это огромное человеческое спасибо Сергею Lewis5!!! :friends:
    Моделью доволен, проработка хорошая, все декальки нанесены качественно. Из косяков могу отметить лишь криво установленные (были) закрылки с левой стороны переднего антикрыла. Еще один косяк и довольно [s]серьезный[/s] глупый присутствует на боксе, вернее на его подставке, куда модель прикручивается. А именно - вместо "Нико Росберг" там написано "Нико Фосберг". ))) :fool:
    В этом году обновок больше не предвидеться, так что этим чемпионом год можно закрывать. Ближе к Новому Году как обычно подведу итоги и на этом все. Скорее всего до весны презентаций не будет. Хотя...

Счет на чемпионов: 58/68

Зображення

Зображення Зображення Зображення

[spoiler=Оригинал]Зображення[/spoiler]
    С ув. Богдан...
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення ledis »

Шикарный Мерс!!!! Лучшее или ничего))) :Bravo:
    С Уважением,Дмитрий.

Моя коллекция Mercedes: http://ukrmodels.org.ua/viewtopic.php?f=12&t=9001
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення kubik »

Классная стрела. =@ А то ,что Фосберг, так для такого чемпиона это логично.
    П,С, на моделе представлено заднее крыло ,то что впервые применилось на Г,П, Баку 2016. (на фото оригинала -другое).

Зображення
    мой гараж народных автомобилей
    С Уважением Александр !
    Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення kubik »

Знаете ли Вы что :[s]Из 1 грамма золота можно вытянуть проволоку длиной 3,5 километра.[/s] :D
    На каждый Уик-енд готовиться совершенно новый болид . На сезон шесть разных шасси и днищ ,а так же масса разных новинок и дополнений. Это объясняет тот факт, что реально доминирующий пилот ,сегодня, может с лихвой провалить следующий этап. :wink:
    П.С. Значит нужно стремиться собрать 21 модель 2016гг. ,корорые помогли Фосбергу стать чемпионом. :shock: :crazy: :%) Ну и (контрольный ) Хэмилтона с Малайзии прихватить. :D :beer:
    мой гараж народных автомобилей
    С Уважением Александр !
    Интуиция сначала поддакивает, а потом отнекивается.
    Долгожитель
    Долгожитель

Повідомлення Bogd@n »

ledis писав:Шикарный Мерс!!!! Лучшее или ничего)))
    Спасибо, Дима! :beer:
    kubik писав:Классная стрела. А то ,что Фосберг, так для такого чемпиона это логично.
    П,С, на моделе представлено заднее крыло ,то что впервые применилось на Г,П, Баку 2016. (на фото оригинала -другое.)
    Спасибо, Саша. :beer: Я фотку оригинала искал по сочняку, и исходил из того, чтобы шины были желтые (софт?). Первое что выпало ГП России
    kubik писав:Знаете ли Вы что :[s]Из 1 грамма золота можно вытянуть проволоку длиной 3,5 километра.[/s]
    На каждый Уик-енд готовиться совершенно новый болид . На сезон шесть разных шасси и днищ ,а так же масса разных новинок и дополнений. Это объясняет тот факт, что реально доминирующий пилот ,сегодня, может с лихвой провалить следующий этап.
    П.С. Значит нужно стремиться собрать 21 модель 2016гг. ,корорые помогли Фосбергу стать чемпионом. Ну и (контрольный ) Хэмилтона с Малайзии прихватить.
    :lol: [s]Тогда надо чтоб контрольный дымок испускал.[/s] Та мне, слава Богу, и одного хватит с головой. :beer:
    С ув. Богдан...
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”