В червоному вбранні вона виглядає перфектно але в мене з нею окрема історія - то моя перша Феррарька і то табу 
В червоному вбранні вона виглядає перфектно але в мене з нею окрема історія - то моя перша Феррарька і то табу 
А як же не поспiшати, коли сонце зараз виходить раз у мiсяць i то на одну годину?G.Green писав:Торопиха))
Таке буває, коли дуже хочеш поділитися радістю своєю. В мене також таке буває ,коли я впевнений що все вже зробив, поспішав відсняти. Але коли ти вже роздивляєшся модель на фото, вилазять ось такі казуси. Але я таки все ж перефотографовую. Хоча, це хіба казус? Підкрасиш, і буде вона гарнюня
Нажаль є багато більш насущних потребG.Green писав:А усі безумні ідеї на те і є безумні, що виправдати їх іноді з фінансової точки зору, неможливо. Але вони мають інше значення і особливу цінність для нас , яку не виміряєш в грошевому еквіваленті, бо вони є втіленням наших мрій і сподівань, що все що задумано, таки не дарма.Bogd@n писав:А вообще, есть у меня одна безумная идея по Феррарям, но она требует значительного финансового вливания. И не факт, что хоть половина отобьется. Кароче, ихочиццаиколицца.))
а ніж машинки. Та й жінка не зрозуміє якщо я раптом викладу кілька тисяч за раз. Проте ще не все втрачено і вогник надії ще жевріє...
Дякую, Сергiй.streetst писав:Богдане ну передній пофарбував та й годі В червоному вбранні вона виглядає перфектно але в мене з нею окрема історія - то моя перша Феррарька і то табу

Bogd@n писав:Нажаль є багато більш насущних потреба ніж машинки. Та й жінка не зрозуміє якщо я раптом викладу кілька тисяч за раз. Проте ще не все втрачено і вогник надії ще жевріє...

Та тут справа навіть не в жінці, адже я сам розумію, що заначку доведеться пустить на дійсно потрібні для сім`ї речі.G.Green писав: любе хоббі, це поперш усього наш особистий егоїзм) У когось він більш зашкалює а хтось, все ж тримає себе в рамках дозвільного. А з жінками .також все просто, вони або розділяють наші уподобання, або не сприймають це, хоча і роблять вигляд що їм байдуже( це якщо вони насправді кохані).

пришлось на неё тратиться, и даже заначки не хватило 
За это огромное человеческое спасибо Сергею Lewis5!!!

[/spoiler]Востаннє редагувалось 13 серпня 2018, 09:26 користувачем Bogd@n, всього редагувалось 2 разів.

А то ,что Фосберг, так для такого чемпиона это логично.

Ну и (контрольный ) Хэмилтона с Малайзии прихватить.

Спасибо, Дима!ledis писав:Шикарный Мерс!!!! Лучшее или ничего)))
Спасибо, Саша.kubik писав:Классная стрела. А то ,что Фосберг, так для такого чемпиона это логично.
П,С, на моделе представлено заднее крыло ,то что впервые применилось на Г,П, Баку 2016. (на фото оригинала -другое.)
Я фотку оригинала искал по сочняку, и исходил из того, чтобы шины были желтые (софт?). Первое что выпало ГП Россииkubik писав:Знаете ли Вы что :[s]Из 1 грамма золота можно вытянуть проволоку длиной 3,5 километра.[/s]
На каждый Уик-енд готовиться совершенно новый болид . На сезон шесть разных шасси и днищ ,а так же масса разных новинок и дополнений. Это объясняет тот факт, что реально доминирующий пилот ,сегодня, может с лихвой провалить следующий этап.
П.С. Значит нужно стремиться собрать 21 модель 2016гг. ,корорые помогли Фосбергу стать чемпионом. Ну и (контрольный ) Хэмилтона с Малайзии прихватить.
[s]Тогда надо чтоб контрольный дымок испускал.[/s] Та мне, слава Богу, и одного хватит с головой.