Гарно 
Гарно 

laspi писав:..... у меня теперь оба варианта-для феншуя

Дякую, Сергiй.streetst писав:Богдане ти там фарбуй в распіраторі, о то від таких об'ємів можна очманіти Гарно
У мене все пiд контролем - технiка безпеки перш за все!Абсолютно згоден!G.Green писав:FERRARI - ніколи не буває забагато. Але феншуєм багато не захоплюйся, бо так і поличок не напасешсяlaspi писав:..... у меня теперь оба варианта-для феншуя

У меня тоже свободное место уже на исходе, и пора задуматься над новыми гаражиками. Но тут все как всегда: пока машинки не будут стоять друг на дружке, эта проблема и с места не сдвинетсяlaspi писав:А у меня их и так не хватает, часть коллекции лежит в картонных коробках... к сожалению, но я надеюсь как нибудь решить этот вопрос

[/spoiler]Востаннє редагувалось 02 травня 2018, 18:23 користувачем Bogd@n, всього редагувалось 1 раз.

И не факт, что хоть половина отобьется.
Кароче, ихочиццаиколицца.))
В мене також таке буває ,коли я впевнений що все вже зробив, поспішав відсняти . Але коли ти вже роздивляєшся модель на фото, вилазять ось такі казуси. Але я таки все ж перефотографовую .Хоча, це хіба казус? Підкрасиш .і буде вона гарнюня 
Bogd@n писав:А вообще, есть у меня одна безумная идея по Феррарям, но она требует значительного финансового вливания.И не факт, что хоть половина отобьется.
Кароче, ихочиццаиколицца.))