Юзер
Юзер
Юзер
Юзер
FIRe

Повідомлення FIRe »

Доброго дня.
Приїхали до мене цього тижня два нові мерседеси із німецької журналки. Хотів б їх показати форумчанам і почути думки стосовно цих моделей Справа в тому, що обидві моделі браковані. На 260D - перекошений бампер, на 150 Sport-Roadster - теж перекошений бампер і проблемна права фара. Вибачте за якість фото, робив телефоном і нашвидкоруч.

Зображення//Зображення//Зображення

Звернувся до продавця. Він відповів: "Якщо вас не влаштовують моделі , то висилайте їх назад, іх з радістю заберуть інші коллекціонери.Але все ж таки браку там нема, нерівно встановлені деталі легко поправити. Така специфіка колекціонування моделей - легкі недоліки бувають часто, і також на моделях по 700 грн.
Той же бампер на 260D лише виліз з пазу , як і на 150-му.
Слід враховувати що журналка - нижчий сорт моделей і таке в них скрізь. До них не може бути високих вимог"
В мене є ще чотири моделі з цієї серії і з ними все нормально. Тому мені цікаво - може я надто вимогливий?
І чи є там брак?
Модератор
Модератор
Модератор
Модератор
Re: FIRe

Повідомлення pilot »

Это, конечно, брак. Именно в этом прелесть журналки. Каждая модель особенная. Думаю, вам проще будет её отремонтировать, чем заниматься пересылками и поиском другой модели. На будущее просите фотографии пересылаемой модели и побольше.
Пассажир, пробегающему по салону пилоту с парашютом: - Что-то случилось?
Пилот: - Не волнуйтесь. У нас просто неприятности на работе.
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Долгожитель
Re: FIRe

Повідомлення laspi »

У меня есть несколько моделей мерседесов из этой журналки и мое мнение они своих денег явно стоят. Такой брак я даже за брак не считаю, открутил поправил и все нормалек :Bravo: Можно конечно купить эти модели в регулярной серии IXO или Whitebox, получите на модели травленые дворники и шильдики, но цену сразу нужно умножать в 1,5-2 раза, и скажу по секрету от брака все равно вас никто не застрахует. Я припоминаю белый лимузин от регулярного ИКСо который я купил весь в пятнах клея с отпечатками китайских пальцев :crazy:
Відповісти

Повернутись до “Останні придбання”