Трохи передісторії. Такий автомобіль я не раз бачив років 15 тому. Явних ознак кустарної роботи не було, тож я сприймав його як заводську модифікацію. На той час з інтернетом було сутужно, перевірити було ніяк. Тоді я збирав совавтопром та постсовок, і таку рідкісну модель мати бажав. Був куплений донор 2141, ще один у мене в колекції був. Викройка з бляхи аерозольного балончика, стара епоксидна автошпаклівка, клей, надфілі...
Якась причина стала на заваді завершенню проекту, і він був заморожений. На щастя, за роки переїздів та переховувань комплектність збереглася. Моєму синові виповнилося 5 років,і хочеться якось залучати до колекції, отже вирішив витягнути нещасного Москвича на світ Божий і разом з малим над ним попрацювати.

Епоксидну шпаклівку для себе відкрив сам, цілком задоволений її робочим часом. Потім якось пробував акрилову, зовсім не те.
А ці ручки, що потрапили у кадр, перемололи на брухт чимало своїх іграшок та моїх моделей,серед них і оригінальний 2141... Треба інтерес до техніки пускати у конструктивне русло.

отлично, зато своими руками