• Подякували: 2 рази
  • На одну і туж річ, якщо можна так сказати.
    Сьогодні панове( вибачте якщо когось образив :D ) хочу провести або донести деяке порівняння. А саме, однієї моделі але різних виробників, мастітого і усім відомого BBR, і меньш відомого, особливо в узьких кругах, виробника -кустаря G.Greena. І що я вам можу сказати з цього приводу? Та нічого конкретного і тим більш, нічого особливого. На мій погляд, в кожній є свої як недоліки так і свої переваги. А якщо врахувати, що разроблялись вони на різних теренах простору як георафічно так і світоглядно, та і існуватимуть вони одна від одній також будуть окремо , то можна взагалі нічого і не обговорювати. Я как в одній так і в іншій, пізнаю ту саму машину, яку виготовили в кількості трьох екземплярів для султана Брунея. І на цьому можна було б поставити крапку. Але от колір, мені все ніяк не дає спокою. До соморобки, питань не виникає, колір там геть вигаданий :D бо що було тим і фарбувалось, а от до БіБеРа, все не так однозначно. Балончик з потрібним кольором, мені предоставив замовник, і як він стверджує, він з каталогу, і навіть по номеру був заколочен і закачан в аерозоль. Але на фотках реальної машини, він ближче скоріше до синього ніж до зеленого, а на моделі це скоріше зелений і як на мене, смарагдового кольору. Але це лише моє бачення і моє припущення і воно ніяк не визначається істиною останньої інстанції. Мені не має ніяких підстав не довіряти замовнику, до того ж знатоку цієї марки, а не такому ділєтанту яким я і є. І тому я роблю свої висновки, якби я зараз фарбував би ще раз свою( а деякі знають що це моя друга перефарбовка, перша була як на мене більш відповідна до оригіналу) то я б погодився і пофарбував би її в такий же колір який мені запропонував замовник. Але що сталося раніше то сталося, і бути моєї трошечки не відповідной до оригіналу. Але я собі це вибачаю, і сприймаю це як моє бачення( я художник і я так бачу :D ) . І досить таки балачок, а просто порівняйте і не журіть дуже сурово, бо мені все одно байдуже, з тих привидів яких описав вище :unknown: :oops: :OO: І ще, хотів додати те, що колеса на BBRівському киті були які завгодно але не до цього авто. Тому як і своїй, коли в свій час перефарбовував, поставив відповідні до орігіналу.

FERRARI 456 GT Venice / BBR kit/ vs FERRARI 456 GT Venice / G.Green/

Оригінал:

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

Моделі:

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

P.S І на останок, поставив би собі таке питання: навіщо я зробив це порівняння, що воно дає, і до чого спонукає? Відповіді немає. Так що сприймаємо просто як мої міркування в голос. :wink:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Цікаве порівняння :good: Ігоре я ось гадаю на рахунок колеру-а може орігінал пофарбований фарбою хамелеон? тому і на фото то блакитна то зелена? Нещодавно бачив ауді А6 в хамелеоні, з одного куту вона зелена, а з іншого коричнева.
  • Хто зна, хто зна, таке припущення також має право на життя. Хоча FERRARI це всеж не якесь АUDI :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Ну та ауді скоріше була перефарбована власником, не чув про таке фарбування на заводі. Доречі знаю що ця фарба дуже дорога, та треба бути маляром вищої кваліфікації щоб єю фарбувати. Бачив на телеканалі Діскавері в якоїсь передачі амеріканські частні тюнінгові фірми іноді фарбують свої єксклюзиви.
    Долгожитель
    Долгожитель
    Фабрика нарощує оберти до нового року ? :) Решітка радіатора в тебе більш автентична. Профіль ліній капоту й багажнику десь посередині :) Ігоре в тебе пімпочки на кришці даху не має :pardon: :good:
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • Дай зрозумію....Пімпочці на кришці даху.....
    А якого даху? Його там взагалі немає :wink:
    Якщо до ліній. В мене носова частина не така загострена як потрібно, в БиБеРа, філєйна частина хромає. Але я свою робив з М-ки, а вона як ти знаєш, не зовсім відповідає попередниці. Стачував, але таки трішечки замало.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Ну та що типу дах закриває, але там не зовсім пімпочка а дюрочка :)
    Зображення
    Кому цікава книга про Ferrari встаємо в чергу
  • Вибач друже, але це пред'ява не до мене а до більш відомого бренду) :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Як вважаєте, вже можна? :D хлібовозка
    Зображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель