• Подякували: 2 рази
  • streetst писав:Ну друзяко вітаю з поверненням музи, знаю що потік моделей не припинявся по суті але для себе ти щось трохи здав був :) тепер одна, друга. Розумію що між ними був доволі істотний проміжок часу, та все ж радий бачити не модель а саме Ігоря з його наполегливістю, оптимізмом і трохи пофігизмом :) якого вистачає на себе самого і ще й зарядити пару співрозмовників. :good: :beer:
    По моделі в мене є одне маленьке питання - я розумію що заради однієї модель ти не будеш купувати окремо фарбу, і фотоапарат "ламає" кольори іноді дуже круто, та сірі деталі в живу такі самі чи темніші ?
    П.С. почитай хоча б цитати Майкла Джордана

Дякую за багатобукаф))
    Це все зі старої опери, я вже писав. На себе вже майже забив , хоча хотів ще де щось зробити, може з часом зимовим таки і рішусь, але поки що не знаю.
    Про кольори: Наживо ти ж сам знаєш, все не так як через лінзу, сприймається більш реалістичніше. Може і не на сто відстотків, але ти ж розумієш, в мене вибір тільки стриман виробником аерозольних баллонів, а іноді навіть тим, що є в наявності не купляючи. Не зелене, і то добре :D
    Про Джордана. Що там потрібно почитати, де і головне, навіщо?
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Долгожитель
    Долгожитель
    Вот халепа :lol: мені моделька так затьмарила очі, що я навіть подставочку не роздивлявся на останньому фото :pardon:
    супер :good: подивився в гуглі як донор виглядав... як то кажуть - небо і земля :wink:
    FERRARI SERGIO 2015

Игорь - как всегда ОЧЕНЬ красиво и вкусненько! Как же я люблю смотреть на твои работы, такой заряд положительной энергии получаю!!! Молодчина - здорово вышло. :beer:
    Итальянец в душе и Беларус в сердце Александр Вертинский.
  • От скільки не збирав китів, від різноманітніших виробників, але БіБєР поза конкуренціі. :good: І тут все грає на руку, і якісна відливка, і смислова інструкція по зборці, і підхід і наповнення всілякими дрібницями. Що ж , все в моїх руках. Спробую зибрати конкурентку моїй журнальці, може і порівняння зроблю на прикінці 8)

ЗображенняЗображенняЗображення
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Гарний кит, приємної зборки. Доречі Ви викладали фото зібраних китів, там був Додж Дайтона, чи могли б викласти їх знову?
    Мій гараж американських авто viewtopic.php?f=4&t=15308
    Обмін-Продаж viewtopic.php?f=5&t=15835
  • Дякую!
    Вибачте, але все що не стосується Феррарі, я не дуже запам,ятовую , особливо в тій кількості які вони проходять через мої руки у вигляді тих самих китів :pardon:
    Але нагадайте, де і який він на вигляд, я можливо згадаю :roll:
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Мій гараж американських авто viewtopic.php?f=4&t=15308
    Обмін-Продаж viewtopic.php?f=5&t=15835
  • Згадав))
    Я відновив світлини, можете їх переглянути. :wink: Доречі я дві такі моделі збирав, однакові але з прошарком часу.
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
  • Що поробиш, коли є гарна модель, чудово і якісно пофарбована, з усілякими так мулєчками з проработанним салоном але десь загубленим на теренах простору, двірником?!! Рішенння, зробить його самому, більш меньш відповідно до оригіналу. Нехай тепер власник , спить спокійно, бо це таке рідкісна модель унікального прототипу....

FERRARI P6 Concept / Turin 1968 / від АMR

ЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображенняЗображення

P.S Модель має таку вагу, що нею можна навіть горіхи колоть, або брусчатку класти на подвір'ї . Але ж це потрібно бути геть не врівноваженим або схибнутим, щоб таке навіть уявити собі :D
    FERRARI-менінеформали

Cвобода назавжди!
    Відповісти

Повернутись до “Візитки”