ambler27 писав:...Трудно сказать, что зрелищнее. ДТМ - это как "уличная драка", пока не вынесешь впереди идущего, вперёд не прорвёшся, чисто пройти почти не реально. Мне ДТМ этим как раз и не нравится. Формула 1 - это как бой на шпагах, можно всю гонку ждать одного обгона!!! Тут кому что ближе. Ещё один плюс в сторону формулы - это ёё история.
Можу посперечатись - кожного сезону трапляються ситуації з красивими обгонами - мій улюблений момент - Норісринг 2012, коли Грін за два кола до фінішу хірургічно точно, майже по підручнику випередив Спенглера, і за пару секунд до фінішу обійшов Томчека. Без виносів, зіткнень і т.п. Звісно, трапляється й таке, що "виносять" передню машину, але це ДТМ, який є- такий є.

Не можу сказати , чи це добре, чи погано. Пам"ятаю, в тому ж 12му Пріоль досить грубо виштовхав Рахіль Фрей, відібрав її позицію, і це виглядало не досить гарно (і не тому, що Рахіль дама

). Колом пізніше Пріоль просто віддав їй втрачену позицію

. Тому щодо нереальності чистих обгонів я не погоджусь. Реально, трапляється і нерідко. У Ф1, звісно менше ситуацій зі штовханиною, але в ДТМ це також зовсім не правило.
А щодо історії - історія ДТМ менша майже на 30 років від Формульної, але з роками різниця менш відчутна - кожен новий сезон несе в собі цілий пласт подій, які вже одразу стають новітньою історією. Хоча так, визнаю, що ті 30 років історії ... нє, не так - Історії- Формули-1 з пятдесятих до вісімдесятих - це таки світове надбання.
От, якось так.